JÖN A FŰTÉSI SZEZON! HA SZÉNNEL, GÁZZAL, FÁVAL, VAGY VILLANNYAL FŰT MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON MÉG MIELŐTT FŰTENI KEZD! NAGYON RÁFIZETHET HA NEM FIGYEL ERRE:

JÖN A FŰTÉSI SZEZON! HA SZÉNNEL, GÁZZAL, FÁVAL, VAGY VILLANNYAL FŰT MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON MÉG MIELŐTT FŰTENI KEZD! NAGYON RÁFIZETHET HA NEM FIGYEL ERRE:

Brutálisan elszálltak a rezsi árak, itt nézheti meg >>>

Hamarosan itt van a fűtési szezon, a fűtés minden évben komoly költséget jelent a családoknak, időseknek, sokaknál ez viszi el a fizetés jelentős részét!Ennek kapcsán a szlovákoknál készítettek egy kutatást,amelyben arra keresték a választ, hogy mivel lehet legolcsóbban megúszni az idei fűtéssezont, hogyan jön ki legolcsóbban az idei fűtésszezon! AZ induló versenyzők a következők voltak >>> szén, fa, fapellet, gáz és elektromos áram.
Korábban a legnépszerűbb a széntüzelés volt, ami talán a legolcsóbbnak mondható, olcsóbb a gáznál, de lassan a szénnel való fűtés kezd eltűnni, koszos, nehézkes, macerás…sokkal kényelmesebb megoldásra váltanak az emberek.A kényelmetlenségen túl a szénnel való fűtésnek több további hátránya is van , száraz tároló kell és a szénfűtést tanulni kell, különben csak tüzelés, csípős füst és korom lesz belőle, meleg nem.

A legolcsóbbnak a fatüzelés bizonyult, így ez lett a verseny győztese, kényelmesebb, egyszerűbb és tisztább, mint a széntüzelés és olcsóbb, mint a gáz! Persze a gázzal való fűtésnél kevés kényelmesebb megoldás van.

Sokan a kazánt, míg mások a kályhát szeretik jobban.Bármelyiket is választjuk, a spórolás érdekében további részletekre is érdemes odafigyelni.A begyújtás fontos részét képezi a fűtésnek.Gyakori hiba, hogy nem ég el tökéletesen a fa, és légszennyezés formájában kiszáll a kéményen, vagy bűzös és mérgező kátránnyal piszkolja be a kályhát és a kéményt.-írja a Hirközpont.
A pellettel fűtők kiadásai azonban csaknem a felével nagyobbak a fával fűtőkénél.

Mi a helyzet az árammal fűtéssel? Nagyon drága! Ha a pénz és a takrékosság fontos szempont, akkor eszünkbe se jusson!

A legnépszerűbb a gázfűtés! A fatüzelésnél csak 18-25 százalékkal drágább és a kényelem viszont verhetetlen!
Tehát a sorrend a legolcsóbb fűtés módtól a legdrágábbig a következő : széntüzelés, fatüzelés, fapellettel tüzelés, gázfűtés, árammal fűtés.

error: Content is protected !!