Jövőhónapban indul a 12 millió forintos pályázat >>> erre adják!

12 millió ft-ra lehet pályázni >>> Jövőhónapban indul a 12 millió forintos pályázat >>> erre adják!

2018-ban és 2019-ben is indul ez a pályázat!!!

Vidéken élne? Most egy csomó pénzt kaphat hozzá!

Száz százalékos és vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek jövő év Szeptember 14-étől a beruházást tervező fiatal gazdálkodók. Ez derül ki az agrárium generációváltását, valamint a vidék népességmegtartó képességét szolgáló pályázati kiírásból.

A fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapítását támogatja a Miniszterelnökség által kiírt mintegy 37,75 milliárd forint keretösszegű pályázat, amely egyúttal az agrárium generációváltását, valamint a vidék népességmegtartó képességét is szolgálja. Közölték, a kormány a 2020-ig tartó uniós időszakban a Vidékfejlesztési Programban külön alprogram keretében támogatja a fiatal, 18 és 40 év közötti gazdálkodókat, hiszen a generációváltás és a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú megtartása érdekében elengedhetetlen a megfelelő szakmai képzettséggel és gyakorlattal rendelkező fiatal gazdálkodók helyzetbe hozása.

A most megjelent felhívás keretében újonnan létrehozott mezőgazdasági vállalkozás támogatására, az üzleti tervben vállalt, azzal szorosan összefüggő és ahhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítésére nyerhető forrás. A fiatal gazdálkodók 40 ezer eurónak megfelelő forintösszegre nyújthatják be igényüket. Az elnyert támogatást öt éves kötelezettségvállalás mellett, két részletben kaphatják meg céljaik megvalósítása érdekében. Korábbi cikkünk

Be the first to comment on "Jövőhónapban indul a 12 millió forintos pályázat >>> erre adják!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*