Kertes házak, családi házak UDVARRAL 1 millió forint alatt! Nem álom: így válhat valósággá! Nem árverések, mindegyik tulajdonostól eladó!

Kertes házak, családi házak UDVARRAL 1 millió forint alatt! Nem álom: így válhat valósággá! Nem árverések, mindegyik tulajdonostól eladó!

Miközben a fővárosban és környékén egyre drágulnak a lakások, házak és az építési telkek, addig vidéken a budapesti árak töredékéért lehet ingatlanhoz jutni. Nem csoda, hogy sokan döntenek úgy, hogy hátrahagyva a város zaját egy kisebb faluban, esetleg egy tanyán kezdenek új életet. Mutatjuk, hogy mi miket találtunk egy villámgyors gyűjtéssel >>>

1. Szabás, Kossuth utca

Szabáson, Kossuth Lajos utcában, 2 szobás , 77 nm-es, 1960-ban épült, felújítandó családi ház tehermentesen 2545 nm-es telken tulajdonostól eladó.
Busz 400m-re található. Minden intézmény illetve bevásárlási lehetőség a központban van.
Közművek közül villany és víz van, vízóra le van szerelve. Gáz és csatorna nincs rákötve a hálózatra.

Albérletbe nem kiadó.
Készpénzes vevők előnyben de a hitelfolyósítást is megvárjuk!

Irányár: 1 M

2. Tevel, Alkotmány utca

Eladó Tolna megyében, Tevelen, csendes, szép környezetben egy 354m2-es telken lévő, egyszintes, vegyes tüzelésű, 50m2-es, családi ház, pincével és gyümölcsössel. I.ár.: 900.000.-Ft.

900000 Ft

3. Törökszentmiklós, Ballapuszta

Törökszentmiklóstól 10 km-re, a Tisza melletti,csendes, kis faluban, eladó felújításra szoruló családi ház.
A főépület rossz állapotú, a hozzá tartozó kis épület (konyha+félszoba) lakható állapotban van, fürdő és mellékhelység a főépületben.
Víz, villany, vegyestüzelésű központi fűtésrendszer kiépített.
Pince jó állapotú.
Az ár irányár.

 

error: Content is protected !!