Augusztus 27-én jön a csp!!! Kétszer kapunk családi pótlékot, segélyt és ellátásokat, nem dupla ellátás csak az iskolakezdés miatt előbb jön a Szeptemberi!

Osszátok meg mert fontos friss hír érkezett >>> Kétszer kapunk családi pótlékot, segélyt és ellátásokat, nem dupla ellátás csak az iskolakezdés miatt előbb jön a Szeptemberi!

A szeptemberi tanévkezdésre való tekintettel előrébb hozzák az alanyi jogon járó családtámogatási ellátások kifizetését – jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin elmondta, hogy a szeptemberben esedékes családi pótlék, gyes, gyermeknevelési támogatás augusztus végén mindenkinek a számláján lesz, vagy postai értesítőt kap róla. Előbb jön a családi pótlék - dupla pénz 2017

A tanévkezdés könnyebb lesz a családok számára idén, mint korábban volt – közölte Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár szerdán, budapesti sajtótájékoztatón. Palkovics László oktatási államtitkár jelezte: a szeptemberi iskolakezdés feltételei adottak, minden esetleges akadály elhárult. A nemzeti tanévnyitó Érden lesz.

 

Csaknem 3500 iskolába már kiszállították a tankönyveket, 720 iskola van még hátra. Összesen 12 millió tankönyvet csomagoltak be, ezek mintegy 10 milliárdos értéket képviselnek. Az általános iskolák 1-4. évfolyamán ingyenesek a tankönyvek, a diákok 67 százaléka térítésmentesen kapja meg a kiadványokat – közölte.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár jelezte: még várhatóan ezen a héten előre hozottan kiutalják a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyet), ezzel augusztusban kéthavi családtámogatást kapnak a családok, ami három gyermek esetén akár hetvenezer forintos pluszt is jelenthet.

Augusztus után október

Az államtitkár hozzátette: a kifizetések előrehozásával a szeptemberi óvoda- és iskolakezdést kívánják ily módon is megkönnyíteni. Jelezte, a következő kifizetés időpontja a normál menetrend szerint, októberben lesz.

Önmagában nem oldja meg

Mint mondta, ez önmagában nem oldja meg a tanévkezdés minden problémáját és nehézségét, ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy a családok anyagi terheinek csökkentését célozza a kormány több intézkedése is.

Mindenki ossza be a pénzét, mert utána két hónapig nem kapunk semmit sem!

↓↓↓ Oszd meg vagy Nyomj egy Lájkot – Köszi ↓↓↓

13 Comments on "Augusztus 27-én jön a csp!!! Kétszer kapunk családi pótlékot, segélyt és ellátásokat, nem dupla ellátás csak az iskolakezdés miatt előbb jön a Szeptemberi!"

 1. Az a baj, hogy utána Szeptember az hosszú lesz a családoknak, mert csak Októberben jön majd a köv. családi!

 2. Nekem már nincs iskolás gyermekem de unokáim vannak.Én nem tartom helyesnek ezt a döntését a kormánynak.A menyem nem tud el helyezkedni mert kicsik a gyerekek,nem kap segélyt sem mivel sok az egy főre jutó jövedelem, csak a fiam fizetése van meg a családi.Ha most kifizetik az augusztusi és szeptemberit miből fognak meg élni erre nem gondol a T.ház???Nagyon sokan csak ebből tartják el a gyermekeiket mert nincs munkahely.El kellene gondolkozni azoknak akik hozzák ezeket a jog szabályokat hogy miből is élnek a Magyar családok?Nem stadionokat kell építeni hanem munkahelyeket kellene létesíteni,na akkor nem lenne ennyi ember segélyen.Mert a Magyar ember mindig is dolgozott,tudta hogy mi az a munka!A mai fiatalság soha nem fog termelni az országnak! 👿

  • Kiss Ibolya Gyöngyi | 2016-07-28 at 12:31 | Válasz

   ez így igaz!! fent a nagy okosok..még ilyen baromságokat hozni! nekem 2 iskolás van ..az 1 11 évében járó több éve aszmás és több mindenre allergiás fiam és mellette ott a 9 éves unokám..kit egyedül nevelek születése óta! családi és ápolásit kapok..már 10 éve szaros 66 ezerből tartom el a családom!és még ezekkel a birka döntésekkel okoskodnak!!MINDENRE TELLIK UGYE FEJESEK!?? AMIRE KELLENE ARRA NEM! könnyű másnak a kis pénzén gazdálkodni..mert NEKTEM MILLIÓK ÉS MILLIÁRDOK MENNEK A ZSEBEITEKBE! 😈 HUSZON ÉVE még volt munka lehetőség..ha más valaki meg haladta a 30 napot..vitték a sittre! >:( SZÉGYENEK ORSZÁGA LETTÜNK AZ ILYEN VEZETŐKTŐL!!!

 3. Rajnai Mariann | 2016-07-19 at 18:33 | Válasz

  Nagyon örülök neki hogy megint duplán jön csalládipotlék én szerintem felesleges augusztusba uttalni kettöt mert szeptermber meg semmi akkor lenne jó ha szeptemberis utalnálnak csalládipotlékot szerintem…

 4. Gubócz béláné | 2016-07-20 at 15:10 | Válasz

  Nekem a nagylányom most kezdi az első osztályt,de milyen jo lenne ha nem a szeptemberi családtámnogatásokat utalná ki hamarabb hanem augusztusban dupla járna.sok család ebből is él velük mi lesz szeptemberben

 5. Novok Emese | 2016-08-02 at 19:50 | Válasz

  Én szerindtem nagyon nem jó ötlet hogy agusztusban kéttszer jönn péncz miért nem tudják ugymeg csinálni hogy gyes egyszer családi is és szeptemberben is mert ez nagyon nem jó hogy ki marad egy honap és csak oktoberben én nem sok pénczt kapok sajba de jol jött volna szeptemberben mivel a gyereknek nem mondhatom ne egyen stb

 6. farkas tünde | 2016-08-06 at 03:57 | Válasz

  Nem értem mi a gond ezzel? Csak pár nappal hamarabb, számszerint 5 nappal jön korábban! Ès mindenki úgy ír róla mintha egy hónap lenne.

  • Nem az a gond,hogy pár nappal előbb kűldik,hanem h.úgy állítják be milyen nagy segítség ez szeptemberre! Nekem eddíg is meg volt a helye,így csak annyi,hogy hamarabb elmegy. Nemhogy plusz segítséget adnának legalább ilyenkor 1évben 1-szer.

 7. Abonyi Beatrix | 2016-08-26 at 13:51 | Válasz

  Komolyan nem ertem a felháborodásotok ezen a pár napon!Azèrt mert pár nappal előbb jön senki nem fog èhen halni szepzemberben!Mondhatnám úgy is,h mindenki nyugodjon le a ….tudjátok.Ez csak azoknak okoz problémát aki amúgy is egyből a seggère ver.Ez ugyanolyan mint amikor egyik hónapban 1-èn utalnak a következőben még 5-èn mert úgy jön ki.Az még egyértelmű,hogy a családból nem lehet megélni,de ezèrt van az embereknek MUNKAHELYÜK!!!!Az meg,h nem találok munkát a gyerekek miatt csak kifogás,a nem akarásnak nyögès a vège.Az èn gyerekeim is kicsik,mègis elmentem dolgozni amint lejárt a gyed.Aki akarja az meg tudja oldani!Èn olyan munkát kerestem ahol állandó dèlelőtt vagyok 6órában,a párom pedig állandó dèlutános így a kicsit sem kellett bölcsibe adni,de csak ha úgy megoldható a megèlhetès,akkor ott a bölcsöde,nem véletlen találták ki!Persze ehhez kell az apuka segítsége is,úgyhogy nem mindegy kinek szülünk gyereket ès sokszor a gond itt kezdődik,hogy apuka lusta foglalkozni a gyerekkel vagy bölcsibe,oviba hordani,esetleg menni èrte ès mindent oldjon meg anya.De mindegy is akkor is még kell oldani a dolgot,ne a gyerek nèlkülözzön azèrt mert a szülei lusták dolgozni vagy a talpuk helyett a fejükre estek!Aki meg nem képes kihozni magából a maximumot a gyerekei èrdekèben az ne vállaljon gyereket!Fel kène fogni mekkora felelősség a gyerekvállalás!!!!Èn 20èvesen szültem ès felháborító,hogy nèmelyeknek 35-40 èvesen nincs annyi felelőssègèrzete,mint nekem volt 20èvesen.

  • Bartáné Lázár Orsolya | 2018-08-16 at 15:02 | Válasz

   Egyet értek nem kötelező hozzá nyúlni nem kér enni a pénz a szàmlàn sem a pènztàrcában sem! Mindenkinek magànak kell eldönteni,hogy mikor költi el!

 8. Gadó Anita | 2016-08-26 at 14:11 | Válasz

  Nagyon jó hogy duplán jön. A lényeg hogy szeptemberbe meg adoságba verjük magunkat 😀
  Inkább emelnék ezt a hires családi potlékot mert ez arra se elég hogy éhen haljunk nem hogy iskoláztasuk.
  Mindegy mert szégyen az egész

 9. Én egyedül nevelem a fiamat, most megy negyedikbe, plusz albérletbe vagyunk, apránként tudtam megvenni mindent az iskolára. Aki augusztus végéig nem vett meg mindent annak már mindegy, felesleges előbb utalni a családit. Így csak velünk tolnak ki, mert a szeptember sokkal hosszabb lesz.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*