Kilakoltatási moratórium 2017/2018 : azonnali kilakoltatási moratórium jöhet >>>

Kilakoltatási moratórium 2017/2018 : azonnali kilakoltatási moratórium jöhet >>>

Jobbik: a kormány hirdessen kilakoltatási moratóriumot a választásokig!

A Jobbik azt követeli a kormánytól, hogy azonnal hirdessen kilakoltatási moratóriumot a jövő évi választásokig a nehéz helyzetbe került devizahitelesek védelme érdekében.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a kabinet ígérete ellenére nem tudott érdemben segíteni a bajba jutott devizahiteleseknek, sőt több a kilakoltatás, “mint a balliberálisnak nevezett gazdasági vészkorszakban”.

Ennek hátterében az áll, hogy a kormány paktumot kötött a Bankszövetséggel és vállalta, hogy nem terheli tovább a pénzintézeteket az ügyfelek javára – fejtette ki, hozzátéve, szerinte a Fidesz ezzel elárulta a saját szavazóit is.A Jobbik politikusa hangsúlyozta, pártja szemétdombra vágná ezt a rendezési csomagot, saját megoldási javaslatuk megvitatására pedig újabb devizahiteles kerekasztal-találkozót szerveznek, amelyre a károsultakat képviselő szerveztek vezetői mellett a kormány és a Bankszövetség tagjait is várják.

Z. Kárpát Dániel kérdésre válaszolva szólt arról is, hogy “az ellenzékinek nevezett összefogási kísérletek” nem rendelkeznek azokkal a modern válaszokkal, amelyek képesek lehetnek a kormányváltásra, így arra a Jobbik az egyetlen valódi esélyes. Kilakoltatási moratórium >>>

Be the first to comment on "Kilakoltatási moratórium 2017/2018 : azonnali kilakoltatási moratórium jöhet >>>"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!