Komoly lépésre készül a kormány! Nyugdíj változások 2019

Nyugdíjasok százezreinek fogja több tízezer forinttal megdobni a nyugdíját a döntés! Lesz azonban, aki nagyon rosszul jár! Itt megnézheti, hogy Ön jól fog-e járni! >>>

Komoly lépésre készül a kormány! Nyugdíj változások 2019

A legmagasabb kormányzati szinteken hangzott már el az az ötlet, miszerint a nyugdíjreform részeként a felnevelt gyermekek számától függhetne a nyugdíjasok járandósága.-írj a napi.hu

Régi KDNP-s javaslat, hogy a felnőtté és adófizetővé vált gyermekek adójának egy része jusson vissza az őket felnevelő szülőhöz, hiszen a gyereknevelést tartjuk a legértékesebb munkának a társadalomban, ennek a gyümölcseiből részesedjen a felnevelő szülő. Ahogy a fentiekből is kiderült, hogy ha demográfiáról beszélünk, akkor a lakhatást jelentő építőipartól a nyugdíjügyig ezerféle terület érintkezik a családdal, a gyermekvállalással, amelyek a hagyományos minisztériumi struktúrában biztosan nem ide tartoznának.

Íme a nyilatakozat :

Semjén Zsolt pártelnök leporolt egy korábbi KDNP-s javaslatot, ezzel erősítené a kormány családpolitikáját. Ez pedig nem más, mint az, hogy a felnőtté és adófizetővé vált gyermekek adójának egy része jusson vissza az őket felnevelő szülőhöz – nyilatkozta a Hetek című lapnak.A vasárnapi boltzár bukása után újabb gazdaságpolitikai ötlettel állt elő a KDNP elnöke, a miniszterelnök-helyettes.

Semjén Zsolt álláspontja a következő: “a gyereknevelést tartjuk a legértékesebb munkának a társadalomban, ennek a gyümölcseiből részesedjen a felnevelő szülő”

error: Content is protected !!