Kórházba került Tóth Gabi állapota egyre súlyosabb!

Kórházba került Tóth Gabi állapota egyre súlyosabb!

Kórházba került Tóth Gabi állapota egyre súlyosabb! Tóth Gabi napok óta mandulagyulladással küzd, ami mostanra tályogos sebbé változott, ezért kórházi kezelésre szorult. A TV2 tájékoztatása szerint az énekesnőt nem érik el telefonon sem, így azt sem lehet tudni, hogy ott lesz-e egyáltalán a vasárnap élő adásban.
Gabi napok óta makacs mandulagyulladással küzd, ami mostanra tályogos sebbé változott. Az, hogy nem beszélhet, csak az egyik probléma. De az énekesnő most már kórházi kezelésre is szorul, ráadásul a TV2 szerkesztői fél napja nem is tudnak kapcsolatba lépni vele. Ebben a pillanatban nem tudni, hogy egyáltalán előkerül-e a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adására.

Gabi a vasárnapi élő adás után azonnal orvoshoz fordult, és meg is kezdődött a kezelése, de úgy fest valami nagyon nincs rendben. Ugyanis Gabi az elmúlt fél napban eltűnt, a TV2 szerkesztői semmilyen platformon nem tudtak kapcsolatba lépni vele. Mivel utoljára a kórházban beszéltek vele, elképzelhető, hogy most is orvosi kezelés alatt áll.„Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd. Ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premiérjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban. A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – írta a TV2 sajatóosztálya.error: Content is protected !!