Kutyatulajdonosok figyelem!!! 50 ezer ft bírságot kaphattok kedvenceitek miatt >>>

Kutyatulajdonosok figyelem!!! 50 ezer ft bírságot kaphattok kedvenceitek miatt >>>

Mint gazdi írom a következőket, ugyanis a legnagyobb veszélyben a járdaszinthez legközelebb közlekedők vannak, tehát a gyerekek és a négylábúak! Nekik fújja a szél leginkább a szemükbe a kiszáradt kutyapiszok porát és okoz komoly vírusos fertőzést! Minél melegebb van, annál rosszabb a helyzet!

Azok a mocskos „emberek” akik nem szedik össze a kedvenceik után a piszkot, valójában önmagukat hagyják hátra ebben a jól kifejező formában. Ezek ezt adják a világnak, ennyit tesznek hozzá a jövő építéséhez, így érzik otthon magukat. A szemetet is mosolyogva dobják el, pöccintik a csikket, mert az „alantas” dolgozók majd összeszedik utánuk. Így fejezik ki (nem létező) felsőbbrendűségüket és lenézik mindazokat, akik szeretnének normális, emberi környezetben élni. Nem való ezeknek sem kutya sem macska, de még civilizált környezet sem.

Önerőből három napig sem maradnának életben egy természetes környezetben, hiszen csak élősködni tudnak és kórokat okozni. Ugyanezek a leghangosabbak, mert még zajjal is szennyeznek, az állatvilágból ismert hanglejtésük messziről felismerhető. Hatni akarnak minél több emberre, uralkodni rajtuk zajjal, szarral, zaklatással és terrorral. Azok akik megbírságolhatnák, de mégsem büntetik ezeket, nos ők pedig segítik terjeszteni a fertőzéseket, mind biológiai mind mentális értelemben.

error: Content is protected !!