LEGYEN BOLDOGABB 100 GYERMEK KARÁCSONYA DÉL-BÉKÉSBEN!

LEGYEN BOLDOGABB 100 GYERMEK KARÁCSONYA DÉL-BÉKÉSBEN!

„Ha nem tehetsz nagy dolgokat, tégy apró dolgokat nagyszerű módon!” – Vallja ezt Martin Luther King, is hisszük ezt mi is, ezért ismét meghirdetjük cipősdobozos akciónkat a szeretet ünnepéhez közeledve. Célunk, nem más, mint száz, nehéz sorsú gyermek karácsonyát boldogabbá tenni a hátrányos helyzetű térségben. Segítsen, hogy ott is ajándék kerülhessen a fa alá, ahol arra egyébként nincs lehetőség.

Nap, mint nap látjuk, egy-egy, számunkra sokszor apróságnak tűnő dolog milyen nagy örömöt nyújthat, hogyan teheti szebbé egy gyermek napját, csalhat mosolyt az arcokra. Alapítványunk a korábbi évek hagyományaihoz híven idén is cipősdobozos akciót hirdet a Mezőkovácsházi és az Orosházi Járásban élő, nehéz sorsú gyermekek karácsonyának boldoggá varázsolása érdekében.

Gondolkozott már azon, hogy mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?

Dél-Békésben sok olyan gyermek él, akiknek csak az Ön által felajánlott, és általunk célba juttatott cipős dobozba zárt ajándék kerülhet a fa alá a szeretet ünnepén.

Segítsen, hogy segíthessünk!

Arra kérjük a térségben, megyében élőket, hogy támogassák jótékonysági akciónkat egy-egy cipős dobozos ajándékcsomaggal, hogy minél több gyermeket tehessünk boldoggá decemberben.

Milyen dobozoknak örülnénk? Fontosnak tartjuk azt, hogy aki cipős dobozt készít, képzeljen maga elé egy kislányt, vagy kisfiút és „személyre szóló” ajándékot készítsen.

Hogyan segíthet? Nem kell mást tenni, csupán megtölteni egy cipős dobozt hasznos ajándékokkal, a csomagra ráírni, hány éves gyermeknek, illetve fiúnak vagy lánynak szánja.

Végezetül az összeállított adományokat el kell juttatni címünkre – 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 21/a – december 15-ig. Önkénteseink minden hétköznap 8 és 16 óra között várják a csomagokat. Sőt, azok, akik jegyet váltottak a november 18-ai X. Nemzetközi Sportbálra, az eseményen is leadhatják a csomagokat, hiszen 17 és 18 óra között jelen leszünk az orosházi Eötvös-csarnokban, ugyanis kezdeményezésünkhöz a Zsiga Fight Team is csatlakozott, szombati programjuk adománygyűjtő pontként is szolgál majd.

error: Content is protected !!