Olyan drága a tojás, hogy az 5 fős családomnak 1700 forintba került a reggeli bundás kenyér. Emberek! Őszintén, jól van ez így?!

Olyan drága a tojás, hogy az 5 fős családomnak 1700 forintba került a reggeli bundás kenyér. Emberek! Őszintén, jól van ez így?!

Ez egyszerűen hihetetlen. Igencsak megdöbbentem, amikor ma reggel a bevásárlásom célirányosan a bundás kenyér alapanyagaira szorítkozott.. Vennem kellett 1 liter olajat, 10 darab tojást, és egy kiló kenyeret, hogy a kis családom minden tagja jól lakjon reggel…

Az olaj 450 forint volt, a tojás 800!!, a kenyér pedig 450 forint...

Ma Magyarországon tényleg egy bundás kenyér egy 5 fős család részére 1700 forintba kerül? Ez nonszensz és egyeben felháborító! A fizetések ugye nem nőnek az árak pedig egyre csak mennek feljebb és feljebb! Bele sem merek gondolni, hogy hol fognak megállni??! Jó oké… A hús áfáját levitték 20%-al, de az árak persze nem lettek 20%-al olcsóbbak, hanem most már megint ugyanolyan drága a hús! Jól kivan ez találva kérem szépen!
Minden bőrt le kell nyúzni a dolgozó emberekről? Ezért élnek jól külföldön, ugyanis ott más a kormány meglátása.. A kenyér az embereknél marad, és a kormányé a morzsa.. Itthon pont fordítva van! Mi csipegetjük a morzsákat, a kenyeret pedig a kormány habzsolja, nem is akárhogy!
Emberek! Őszintén, jól van ez így?!
Kohári Judit tollábólForrás cikk:mindenegyben blog.hu