Már zajlik: több száz családot tesznek ki az utcára vidéken >>> Kilakoltatják szegényeket!!! Kérlek oszd meg!!!

Már zajlik: több száz családot tesznek ki az utcára vidéken >>>

Kilakoltatják szegényeket!!! Kérlek oszd meg!!!

2018. január 1. és június 30. között, tehát az év első felében 708 családot lakoltattak ki a hatóságok.

Szerencsénk, hogy a kormány ígéretéhez híven senkit nem hagy az út szélén, mert különben azt írhatnánk, hogy 2017-ben, hét évvel a „forradalom” után, amikor már mindenre kétszer is lehetőségünk volt, még mindig ott tartunk, hogy több száz magyar családot dobatnak ki verőemberekkel az utcára saját otthonából.

A helyzet viszont sajnos az, hogy kormánypropaganda ide vagy oda, mesterségesen fenntartott, majd elhárított veszélyek ide vagy oda, a valóság azt mutatja, hogy a fentebb említett tragédia bizony napi szinten történik meg Magyarországon.

Ez annyira így van, hogy hiteltelen Facebook-posztok és lájkvadász oldalak helyett egyenesen az Igazságügyi Minisztériumból származó dokumentumokra alapozva jelenthetjük be, hogy

2018. január 1. és június 30. között, tehát az év első felében 708 családot lakoltattak ki a hatóságok.

A második félévben, tehát július 1. és december 31. között pedig a minisztérium várakozásai szerint további 1000-1100 magyar család jut majd erre a sorsra.

A most bemutatott adatokat dr. Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára küldte el Szabó Tímea független parlamenti képviselőnek.

900 ezer darab (!) végrehajtási eljárás zajlik most az országban, és ebből 280 ezer darabbal csak azért nem tudnak haladni, mert az adósoknak egyszerűen nincs a nevükön semmi, amit elvehetnének tőlük.

A fennálló tartozások összege horribilis: a 900 ezer ügy 3,2 ezer milliárd (!) forintot jelent, ebből 2,5 ezer milliárd forint számít behajthatatlannak.

Erről nyilván eszünkbe jutott egy 2011-es beszédrészlet, de ne próbálják meg beverni a képernyőt, mert drága, és elég hülyén nézne ki, ha pont emiatt a cikk miatt kellene áruhitelt felvenniük egy újra.

 

error: Content is protected !!