Megérkezett!! 100 négyzetméteres álomházak 1 millió forintból csupán 2 nap alatt >>>

Megérkezett!! 100 négyzetméteres álomházak 1 millió forintból csupán 2 nap alatt >>>

Mindössze 1 millió forintból lehet kihozni ezzel az új technológiával egy 100 négyzetméteres, szigetelt házat már hazánkban is! Egy debreceni cég készíti! Elképesztően jól néznek ki! Egy debreceni cég hirdeti ezt a fajta új technológiát, amit kint Ukrajnában már bőséggel alkalmaznak.

Ezzel nem csak családi házakat, hanem a kis fészertől kezdve egészen a társasházakig mindenféle lakóalkalmatosságot fel lehet húzni. A legjobb az egészben, hogy annyira egyszerű felépíteni, mint egy legóházat, ráadásul az előre legyártott panelek miatt rendkívül gyorsan is lehet haladni vele. Egy kisebb házat akár egy nap alatt képesek felhúzni.

Ez a világon eddig a legolcsóbb és a legjobban hőszigetelt építési rendszer, és egy passzív ház is könnyedén építhető belőle.

Mi az előnye?

-előregyártott (gyárban terv alapján készítik el, s helyszínen csak össze kell csavarni)
-a legolcsóbb építési rendszer
-gyorsan felállítható (akár 1 nap alatt is egy kisebb ház)
-nincs szükség szigetelésre (a panel önmagában szigetelt)
-nincs szükség tetőt építeni (mivel a tető is ebből a panelből van, s hőszigetelt)
-kb 100 típusterv közül lehet választani (ill. terv alapján is)

Hogy miért is ilyen olcsó? Ezek strukturált hőszigetelt panelek, azaz OSB lapok között van nikecell, ettől annyira erős lesz, hogy egy ilyen panel akár másfél tonnát is elbír körülbelül. Ez egy új építési módszer Európában. Önmagában szigetelt fal, tető panelek. A+ Energia osztály. A panel árak: 10.000 Ft/nm áron elérhetők (Panel méretek: 2.5/2.8m/ Magas x 1.25m Széles x 16/20cm Vastag)

error: Content is protected !!