Meghatalmazás minta letöltés 2019: magánszemély részére vagy céges meghatalmazás minta

Meghatalmazás minta letöltés 2019:

magánszemély részére vagy céges meghatalmazás minta

KORMÁNYHIVATAL, NAV, EON, POSTA >> MEGHATALMAZÁS MINTA – BÁRMIKOR KELLHET! Hivatalos meghatalmazás kormányhivatali, nav-os, postai, eon-os ügyintézéshez! Itt töltheted le teljesen ingyen!

Ilyen esetekben szinte lehetetlen meghatalmazás nélkül bármit is csinálni. Vannak szolgáltatók, melyek kitöltendő meghatalmazás mintával is rendelkeznek, de sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha már kész meghatalmazással megyünk az ügyfélfogadásra, mintsem előtte még meghatalmazás blanketták után szaladgálunk.

Ezt megkönnyítendő, az alábbiakban rendelkezésre bocsátunk egy meghatalmazás mintát, melyet mindenki ki tud otthon is értelemszerűen tölteni.

Vannak ügyek, melyeknél nem mentesülhetünk a személyes megjelenéstől, mint pl. személyi igazolvány készíttetés vagy lakcím kártya ügyintézés, anyakönyvezetés és még sorolhatnánk, azonban rengeteg olyan ügy van, melyekben közeli rokonunk, gyermekünk, szüleink vagy közeli ismerősünknek adott meghatalmazással is nyugodtan eljárhatnak.

(meghatalmazás minta)

 

 

MEGHATALMAZÁS

 

Alulírott …………………………………………………………. (név), …………………………………………………. (anyja neve)……………………………………………………………..(szem.ig.száma) ……………………………………………………… ………………………………………………………………………….. szám alatti lakos jelen meghatalmazás aláírásával egyidejűleg meghatalmazom …………………………………………………………………… (név)……………………………………………… (anyja neve) ……………………………………………………………..(szem.ig.száma)………………………………………………………………… szám alatti lakost, hogy helyettem és nevemben a …………………………………………………………………………………………………………………………………………….. előtt az alábbi ügyben: ……………………………………………………………………………………………………………………… teljes körűen eljárjon, a szükséges nyilatkozatokat megtegye és aláírjon.

Jelen maghatalmazás visszavonásig/egy alkalomra érvényes. (megfelelő aláhúzandó, vagy törölhető)

Kelt: ………………………………., 201…………………………………….. napján.

 

 

 

………………………………………………………….

Meghatalmazó

 

Tanú 1……………………………………………..                                   Tanú 2:………………………………………………..

lakcíme:………………………………………….                                    lakcíme:………………………………………………

aláírás: …………………………………………                                      aláírás: …………………………………………

 

Kitöltési útmutató:

  • Mind a meghatalmazó mind a meghatalmazott személyes adataival ki kell tölteni a meghatalmazást.
  • A következő kipontozott részbe be kell írni magát a szolgáltatót, vagy hivatal pontos megnevezését, ahol el akarunk járni. (pl. Debreceni Hőszolgáltató Zrt.; E-ON déldunántúli Áramszolgáltató Kft; vagy Szolnoki Járási Hivatal ..stb.)
  • A következő mezőbe magát az ügy pontos megnevezését kell írni, hogy konkrétan milyen ügyben jelentünk meg. (pl.: hiánypótlás teljesítése, méltányossági kérelem benyújtása, tarifacsomag váltás…stb.)
  • Végül meg kell adni, hogy a meghatalmazás visszavonásig lesz érvényes, vagy konkrétan arra az ügyre.
  • A meghatalmazást két tanú aláírásával kell hogy ellássa, akiknek a lakcímét és olvashatóan kiírt nevét kell feltüntetni.

 

Be the first to comment on "Meghatalmazás minta letöltés 2019: magánszemély részére vagy céges meghatalmazás minta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*