Most érkezett a szenzációs meglepetés!!! – kormányközlemény! 75 ezer forintos pluszt kapnak a magyar családok pár napon belül!! Minden családnak nagy meglepetést jelentett be Novák Katalin ma !

Most érkezett a szenzációs meglepetés!!! – kormányközlemény! 75 ezer forintos pluszt kapnak a magyar családok pár napon belül!! Minden családnak nagy meglepetést jelentett be Novák Katalin ma !

 

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást és a gyermeknevelési támogatást – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Katalin közölte, a posta december 15-én kezdi feldolgozni az összegeket, az utalások pedig december 20-tól érkeznek a számlákra. Így legkésőbb december 22-re mind az 1,1 millió jogosult családhoz eljutnak a támogatások.

Az előre hozott kifizetés egy kétgyerekes családnak akár 50 ezer forint többletet is jelenthet decemberben, egy háromgyerekes család esetében pedig, ha az egyik szülő még otthon van a kisgyerekkel, akár 75 ezer forintot meghaladó plusztámogatás is érkezhet – mondta el példaként az államtitkár.

Az előre hozott kifizetéssel szeretné segíteni a kormány a karácsonyi készülődést, és hozzájárulni ahhoz, hogy békében teljenek az ünnepek – fogalmazott Novák Katalin.

Az államtitkár felhívta a figyelmet a rászoruló gyerekeknek biztosított ingyenes szünidei étkeztetés lehetőségére is. Mint mondta, az ingyenes étkeztetést már minden iskolai szünetben biztosítaniuk kell az önkormányzatoknak a rászoruló gyerekeknek, ha a szülők ezt igénylik a jegyzőnél.Forrás cikk :hirado.hu

18 Comments on "Most érkezett a szenzációs meglepetés!!! – kormányközlemény! 75 ezer forintos pluszt kapnak a magyar családok pár napon belül!! Minden családnak nagy meglepetést jelentett be Novák Katalin ma !"

 1. Persze Decemberben igaz de mi lesz januárban??láng eszüek !!!ez nem ajándék és nem segitség ilyet egy normális ember ki se ejtene a száján .A segitség az lenne ha januárban is megkapnák a családit és a gyest de ez igy csak hazugság !!!

 2. Igaza van az előttem írónak!Plusz amit még észrevettem hogy csak a nagycsaládosoknak kedvez minden,de akiknek 1 gyerek van az semmi jóra ne számoljon.és miért mindig a nagyobb összeggel hirdet mindent ez az oldal miért nem lehet azt írni hogy minimum ennyi összegre számolhat 1 család,akkor az 1 gyermekes családok is 75-re számoljanak?

 3. Aki nem tudja beosztani, januárban nem eszik! Nagy ajándék!

 4. Pontosan így van. De milyen szépen hangzik hogy segítenek, csak arra nem gondolnak hogy január a leghosszabb hónap és majd vakarhatjuk a fejünket hogy miből is adjunk a gyerekeknek enni.

 5. Páll Norbert | 2017-12-15 at 19:54 | Válasz

  Igen Ez szánalmas!!! PLUSZ milyen Pluszről beszélünk…. Akkor lenne plusz ha Januárban is kapnánk!!!!

 6. Igen Ez szánalmas!!! PLUSZ milyen Pluszról beszélünk…. Akkor lenne plusz ha Januárban is kapnánk!!!!

 7. Köszönöm szépen ha 13. Havi lenne és januárba jönne a megszokott .

 8. Szabó Nikolett | 2017-12-19 at 22:15 | Válasz

  Az egy gyerek már nem is gyerek?????? Kamu az egész itt csak azok járnak jól akik orba szájba szülik a gyereket. Ne hari de most mérges lettem. Igazságtalan az egy gyerek már nem is gyerek?????

 9. A nagycsaláddal mi a probléma?? Én MAGYAR vagyok és 4gyermekem van. A havi kaja több mint 100e és akkor nem mostam nem vettem új ruhát,cipőt..Tehát a 64e Ft sem elég a “nevelésükre” lassan ez már segély kategória…Van…de minek??
  A kormány elmehet a bús p…ba! Bár mit várunk tőlük?Szerintük 48e Ft-ból meg lehet élni?!
  Most a nyugdíjasokat szépen etetik mert jön a választás,de azt már elfelejtették,hogy valaha a 13.nyugdíjat elvették tőlük. Valami megoldás kellene,munka viszonyhoz kötni a csp-t. Aki meg abból él az már generációk óta ezt teszi,ők a HHH ba tartozó fajta aki pont azért kap annyi támogatást mert lusta volt tanulni (még a 8 osztályt sem végezte el),dolgozni meg pláne. Ezért tart itt az ország ahol….

  • Bocsi de ezt megis hogy kepzeled ? Én egy gyereket szültem beteg vagyok 13700 at kapok mert elváltam ez jogos ti mire fel veszitek fel a több penzt a gyerek utan te beszelsz mennyiből lehet megélni ??? 1 gyerek az mar nem gyerek es az egyedül nevelők 1500ftal kapnak többet mint aki férjnél van na te is elmehetsz a picsaba …..

 10. Hol a munkahely?

 11. Tibor Várnai | 2017-12-28 at 08:16 | Válasz

  A gyerek nevelés az a mi kötelességünk mert Ők ajándékok nekünk…..az Állam ha ebben ad valamit az plusz igen tudom hogy amit ad vissza is veszi sokszorosan…..adóban stb…de ez nem befolyásolhatja hogy hány gyereked legyen….ha így haladunk Európa lassan kihal….ne csodálkozzunk ha más Nemzetek népcsoportok a fejünkre nőnek….a Férfi legyen Férfi keresse hogy hogyan?miből?És hol? Ne aludjon…és ne ábrándozzon…18 éves lányokról..és egyéb kívánságokról, szegény feleség meg bele rokkan az elvárásokba…. a Nő legyen Nő anya,Feleség aki fogja tisztelni a férjét és bízik benne…Hogy Ő vezet…és nem fordítva…

  • Ebbe lehet igazad van viszont abba hogy a nő az nő és ez lenne a feladata. Ebben most meg cafollak mert és a lassan 5 eves lányomat teljesen egyedűl nevelem kapom az emelt családit egy azt a kevés gyerektartást amit anyuka nem fizet. Es 8 tol 15 ig dolgotok es kevés penzert sajnos mind ket oldalrol nincsenek nagyszülők, szoval nekem kell ellátnom a női feladatokat is főzni mosni gyereketnevelni dolgozni es tudnam meg szerintem sorolni.
   A kormány meg ne csak azt emlegesse hogy a gyerekvállalás meg ilyenek hanem akkor mutasson is valamit, nem csak el hinteni hogy ennyi meg annyi penz es utána mi lessze?
   Ezért nem vállalnak mar gyereket sem az emberek többsege mert nem elég rá. Egyedűl alló apaként ugyan azt a feladatot ellátom mindt egy nő es semmivel sem kapok többet, a kormány ki talalhatna valamit az egyedűlálló szülők támogatására is pl havi fixen 50.000 ft ot. Mert ugyan is ha beteg a gyerek az ber kiesés. A tappenz hát azt hagyjuk erről nem beszélnek inkább.
   Probaltam mar mindenféle támogatásnak utána jarni de falakba ütköztem es sajnos nincs semmilyen anyagi hátterem sem. A kormánynak el kéne gondolkodnia kicsit.

 12. Bihari János | 2017-12-30 at 16:05 | Válasz

  Egyet értek. Ez nem plusz. Csak előre hozott kifizetés. Jobban nem is lőhettek volna mellé. Akkor lenne plusz ha meg kapnánk januárban is. Addig ez csak minusz.

 13. Egyetértek mindenkivel.Most mondta a tv-é hogy állitolag emelik a csp-t,én annyit mondok hogy hiszem ha látom.Bezzeg a nyugdijjat megint emelik 4%-kal,nekik emelik de a gyerekekre már nem gondolnak.Kap..be az ország,meg orbán is.

 14. Nem arrol volt szó pár évvel ezelöt mikor a családi emelést befagyaztoták hogy ha fel lesz oldva akkor vissza kapjuk az emelést egybe? Ugy mint egyszer?de ez is lemaradt !!!!!!Hazug emberek irányitanak magyarországon !!!Enyit rolluk

 15. Sárközi László | 2018-01-04 at 16:32 | Válasz

  Kényszerített valaki a 4 gyerekre ? Igaza van az előtted szólónak 1 gyerek nem gyerek ? Megint a ” Kisebbség jár jól ahol már a 16-évesnek is van min 3-gyereke !!

 16. Az én személyes véleményem erről… 1 gyermekes anyuka vagyok … a férjem éjt nappallá téve dolgozik .. még én itthon vagyok az egy éves cseppemmel.. az igazság az hogy egy gyerek magyarországon nem gyerek .. de nem szülök tobbet azért hogy kapjak ilyen olyan támogatást .. mindenki saját maga dönti el mekkora családot szeretne… senki nem szólhat meg senkit… SENKI .. ha fehér ha kreol ha barna … előttem szólók közül valaki irta hogy gyártják a gyerekeket a segélyért… de hogyan dolgozzon egy olyan anya mint pl én aki minden egyes percét a kincsével tölti aki nem hagyja otthon vagy bölcsiben .. haho emberek .. nem állatok vagyunk az anya legyen anya .. es ha várja a csp akkor mi van ? Az mar rossz anya .. vagy mi ?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*