Nem semmi időjárás jön a jövő héten! Meg fogunk sülni! Erre készüljetek : mutatjuk meddig kúszik fel a hőmérő higanyszála >>>

Nem semmi időjárás jön a jövő héten! Meg fogunk sülni! Erre készüljetek : mutatjuk meddig kúszik fel a hőmérő higanyszála >>>

Ugyan gyakorlatilag egyik nap sem lesz zavartalan napsütés az országban, és kisebb záporokat jelez a meteorológia (de ott sem országosan), hétfőtől 32 fok lehet a napi maximumhőmérséklet, aztán jövő hétvégén már 34 fokot jeleznek.

Országos előrejelzés: hétfő reggeltől hétfő éjfélig

Várható időjárás az ország területén hétfő estig: Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Az ország északkeleti, keleti, illetve nyugati, délnyugati harmadában lehet időnként több a felhő, és ezeken a területeken helyenként zápor, zivatar is várható. Az északnyugati szél napközben élénk lesz, szélerősödésre zivatarok környezetében és néhol a középső területeken számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 13 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között valószínű, északkeleten és a nyugati határnál lehet a hűvösebb.

Országos előrejelzés: kedd

A sok napsütés mellett kezdetben gomolyfelhős idő várható, majd késő délutántól észak felől egyre több és vastagabb felhő érkezik. Délután északkeleten helyenként zápor, zivatar előfordulhat, majd estétől észak felől egyre több helyen számíthatunk esőre, záporra, esetleg zivatarra. Az északnyugati szél több helyen megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szerda

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, zivatar. A Dunától keletre jelentős csapadékmennyiség valószínű. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

A zárt felhőzet szakadozik, hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de továbbra is sok lesz a felhő. Szórványosan – főként a Dunától keletre – alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Országos előrejelzés: péntek

A Dunántúlon inkább gomolyfelhős, napos idő várható, másutt a változó felhőzet mellett általában több órára kisüt a nap. Elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északias szél megélénkül, szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szombat

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél megélénkül, szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 33 fok között alakul.

Be the first to comment on "Nem semmi időjárás jön a jövő héten! Meg fogunk sülni! Erre készüljetek : mutatjuk meddig kúszik fel a hőmérő higanyszála >>>"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!