NYUGDÍJASOK FIGYELEM! NAGY NAP LESZ NOVEMBER ELEJÉN A MAGYAR NYUGDÍJASOK ÉLETÉBEN! MINDENKÉPPEN LEGYEN OTTHON EZEN A NAPON, MERT NAGYON SOK PÉNZT VISZ A POSTÁS!

OSSZÁTOK MEG  >>> NYUGDÍJASOK FIGYELEM! NAGY NAP LESZ NOVEMBER ELEJÉN A MAGYAR NYUGDÍJASOK ÉLETÉBEN! MINDENKÉPPEN LEGYEN OTTHON EZEN A NAPON, MERT NAGYON SOK PÉNZT VISZ A POSTÁS!

A törvényi szabályozás szerint a 2017. novemberi nyugdíjprémium maximum összege 12 ezer forint lesz, legfeljebb ennyit kaphat egy nyugdíjas – írta a Magyar Idők a birtokába került dokumentumból. Az átlagos, 112 305 forintos saját jogú nyugdíj esetében a 12 ezer forintos nyugdíjprémium, valamint az egyösszegű, 10 785 forintos emelés összesen 22 785 forintot pluszt jelent novemberben.

Ha a nyugdíjas kapja a 34 770 forintos átlagos özvegyinyugdíj-kiegészítést is, akkor az egyösszegű emelése 14 125 forint, míg a nyugdíjprémiuma 12 ezer forint, azaz 26 125 forinttal többre számíthat a jövő hónapban.-írja az inforadio.hu.

Hogy mikor érkeznek ezek a pénzek? Jövő hónapban, novemberben ugye kapják a nyugdíjasok a rendes nyugdíjukat, megkapják egészen januárig visszamenőleg a nyugdíjkorrekció összegét és nyugdíjprémiumot is kapnak, így háromszoros pénzt visz ki a postás novemberben minden magyar nyugdíjasnak! Egészen pontosan november 10-én érkezik a pénz, legyen otthon mindenképpen, hogy minél előbb megkaphassa!Tehát jövő hónap 10-én bankszámlájukra kapják meg az érintettek a novemberi nyugdíjat, az egyösszegű emelést és a nyugdíjprémiumot, akik pedig postai kézbesítéssel kapják, azok esetében a posta november 15-én kezdi meg a kézbesítést!

error: Content is protected !!