Olcsó házak 2 millió forintig!

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc:

Leírás

Szobák száma: 2 + 1 szoba Alapterülete: 60 m2 Állapota: átlagos

Minimál ára: 1.500.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!
Családi ház, alapterülete 60 m2, szobák száma:2 + fél, fűtés:egyedi fűtés. Az ingatlan külső szerkezete felújításra szoruló állapotban van. Az épület környezete rendezett, jó állapotú ingatlanok társaságában található. Az ingatlan becsült kora körülbelül 40-50 év. A környéken ingyenes parkolás biztosított. A nyílászárók külső szemrevételezés alapján jó állapotban vannak. A kerítés anyaga kő, fa. Kiépített, jó minőségű aszfaltos úton közelíthető meg. Az ingatlan csendes környéken található, nagy forgalmú út, vasút vagy ipari létesítmény nincs a környezetében. Az ingatlan az árverés után tehermentesen kerül átadásra.Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.
Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.
Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.
Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.
Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

error: Content is protected !!