OTP ÜGYFELEK VIGYÁZAT!!! Pár perce adott ki nagyon komoly figyelmeztetést az OTP >>>

OTP ÜGYFELEK VIGYÁZAT!!! Pár perce adott ki nagyon komoly figyelmeztetést az OTP >>>

Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek bankunk nevében e-mailen próbálnak ügyféladatokat kicsalni. A hamis levélben arra kérik a gyanútlan ügyfeleket, hogy kattintsanak egy linkre, és ott adják meg az internetbanki belépéshez szükséges adataikat.

Arra kérjük, hogy ne adja meg az adatait! Ha már megtette, azonnal hívjon minket a 36 (1) 366 6666 telefonszámon, vagy írjon az informacio@otpbank.hu e-mail címünkre. Az OTP Bank megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket.

Tájékoztatjuk, hogy az OTP Bank soha nem kér ilyen adatokat e-mailben. Ön által ismeretlen oldalon soha ne adja meg banki vagy személyes adatait!

További információkat az újabb adathalász kísérletről itt talál.

Adathalász kísérlet (2018. június 18.)

Az alábbi magyartalan kifejezéssel írt figyelmeztetést nem az OTP Bank küldte, ezért, kérjük ne nyissa meg, törölje a levelet!

Adathalász kísérlet (2018. május 9.)
Újabb adathalász kísérletre hívjuk fel a figyelmét, a csalók ebben is adatokat próbálnak meg a gyanútlan ügyfelektől megszerezni. Kérjük, ha ilyen típusú, vagy ehhez hasonló magyartalanul megfogalmazott levelet kap, semmiképp se kattintson a linkre, törölje az e-mailt!

A csalók üzenete:
Figyelem: Kedves vásárló,

Nagyon sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközhet a fiókjába való bejelentkezéskor, néhány új frissítésen esünk át, és megtartjuk szerverünket az új biztonsági funkciókhoz. Az új biztonsági frissítés eredményeképpen az OTP Banknak új biztonsági funkciója van a számla biztonságos biztosításához. Kérjük, írja alá az érvényes részleteket az alábbiakban, és válassza ki a leginkább kompatibilis funkcióját, hogy frissítse és biztosítsa az OTP Bankszámlát veszélyektől és betolakodóktól. Kérjük, gondosan kövesse és töltse ki minden részletet, hogy az OTP Bankszámla biztonságos legyen. és egy OTP-kódot küld a mobileszközedre (4) percen belül a fiók érvényesítésének befejezéséhez. Várjon.

Kattintson ide a fiókjának érvényesítéséhez: https://www.otpbank.hu/online/security/upgrade

A helyes adatok vagy a teljes ellenőrzés elmulasztása azt eredményezi, hogy a fiókodat véglegesen kizárolta, vagy letiltja fiókját tranzakciók vagy átvitel céljából, amíg az új biztonsági funkció frissítésre nem kerül. Annyira sajnáljuk a kellemetlenségeket, amelyek miatt Ön okozhat. Az Ön biztonsága az elsődleges fontosságú itt az OTP Banknál

Köszönjük, hogy banki tevékenységet kötött az OTP Bankkal.
Üdvözlettel,
OTP Bankbiztonsági Osztály.

error: Content is protected !!