Otthon Melege Program: 1,5 milliárdos pályázat kazán és konvektor cserére >>>

Otthon Melege Program: 1,5 milliárdos pályázat kazán és konvektor cserére >>>

A lakossági és szakmai visszajelzések alapján a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium magasabb, várhatóan 60%-os támogatási intenzitást biztosít a gázkonvektorok cseréjéhez.

A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással. A program aktuális szakasza a korszerűtlen fűtési berendezések cseréjéhez nyújt támogatást. Ennek érdekében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az országban megtalálható közel 3 millió gázkonvektor cseréjéhez magasabb, várhatóan 60%-os támogatási intenzitást biztosít.

  1. június 6-án 8 órától gázkazánok beépítésére lehet elektronikus úton támogatási kérelmeket benyújtani, míg a gázkonvektorok cseréjéhez várhatóan 2017 júliusától lesz lehetőség vissza nem térítendő támogatást igényelni, a rendelkezésre álló források kimerüléséig.

A módosított Pályázati Felhívás, Pályázati Útmutató és annak mellékletei a mai naptól elérhetők a pályázati portálon, további információ a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI) ügyfélszolgálatán kérhető.

Medence fóliázás

error: Content is protected !!