Site icon 24 óra! – Friss hírek

Szedd magad eper: Már 480 forintos kilóáron is vehetsz hazai epret >>>

Szedd magad eper: Már 480 forintos kilóáron is vehetsz hazai epret >>>

Indul az eperszezon, az ára viszont elég meredek: a budapesti piacokon 980-2600 forint között árulják kilóját. Ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni: hamarosan indulnak a szedd magad akciók.

Ha a piacok standjait elárasztja a hazai eper, az már biztos jele a közelgő nyárnak. Az idei időjárás nem kedvezett igazán az eperföldeknek, a váratlan áprilisi „tél” viszont nem okozott akkora kárt, hogy magyar eper nélkül maradjunk. A jó minőségű hazai epernek viszont jóval drágább az olasz-spanyol gyümölcsnél, amihez már 700 forintos kilóáron is hozzá lehet jutni.

Jelenleg a magyar eper a piaconline adatai szerint a budapesti piacokon 980-2600 forint közötti kilóáron mozog. Az üzletláncok pedig még nem hirdetik akciós újságjaikban a hazai gyümölcsöt. Mint minden évben, szerencsére idén is lesz lehetőség arra, hogy 480 forintos kilóáron is hozzá lehessen jutni a szabadföldi magyar eperhez, mégpedig a Szedd magad akciókon.

Az Erdbeerland Kft. a Pénzcentrumnak elárulta, előreláthatóan – függ az eper érésétől is – jövő hét vége felé indulhat náluk a Te Szedd akció, és 480 forintért el lehet vinni egy kiló epret. Ha 10 kiló feletti a vásárlás, akkor pedig 450 forintot kérnek majd egy kiló eperért. 

Az eperföldek nyitásának pontos dátumát az akció kezdete előtt néhány nappal teszik majd közzé a honlapjukon.

A cég által üzemeltetett eperföldek:

További eperföldek:

Exit mobile version