Site icon 24 óra! – Friss hírek

SZENZÁCIÓ! 1000 MŰKÖDŐ TV-T ADOMÁNYOZNAK TELJESEN INGYEN! HAMAROSAN INDUL A PROGRAM INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSAL!

SZENZÁCIÓ! 1000 MŰKÖDŐ TV-T ADOMÁNYOZNAK TELJESEN INGYEN! HAMAROSAN INDUL A PROGRAM INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSAL !

Hazánk jótékonyságáról jól ismert tévészerelője, Ellenbacher Attila, saját anyagi erejéből nem képes több készüléket adományozni a kórházaknak.A jólelkű tévészerelőnek az 1000 darab televízió adományozása után kimerültek anyagi forrásai, s már nem futotta több távirányító beszerzésére és a készülékek kiszállítására az ország különböző településeire.

Pedig minden bizonnyal számtalan olyan intézmény van még hazánk területén, amelyekben még nagyon örülnének a mások által már nem használt, de tökéletesen működő tévéknek.-írja az index.

A közelmúltban több magánszemély és cég képviselője kereste meg hazánk tévéemberét, többek között az ország egyik legnagyobb futárcége is próbálta felajánlani segítségét. A gond csak az volt, hogy ők kizárólag csomagolatlan áruként szállították volna a készülékeket, ami jelen esetben nem jelent megoldást. A készülékek megfelelő csomagolását Ellenbacher Attila és segítői nem tudják megoldani, a több tucat tévét pedig sérülésmentesen teherautóval így nem lehet szállítani.

A Magyar Telekom is beállt a segíteni szándékozók sorába, ők egy teljes éven keresztül vállalják egy meghatározott darabszámú készülék javításának költségeit. Ezzel a lehetőséggel élve Attila újabb 1000 darab televízió adományozásába foghat, ami nem csak kizárólag hagyományos készülékekre korlátozódik, a modernebb, akár nem működő lapos tévét is meg tudja javítani, amennyiben ilyent juttatnak el hozzá.

Exit mobile version