Több mint 35 ezer forinttal nőhet a fizetésed: ezt kell kérned a főnöködtől >>>

Több mint 35 ezer forinttal nőhet a fizetésed: ezt kell kérned a főnöködtől >>>

Havonta 35 ezer forint plusz pénzt, jövedelmet, fizetést jelenthet az alábbi lehetőség, ezt kell kérned a munkahelyeden!

Havonta 35 ezer forinttal több pénzt kereshetsz ha ezt kéred a munkahelyeden!

Az új adózási szabályoknak köszönhetően most a főnöknek is igazán megéri cafeteriát adni a dolgozóknak, ami a munkavállalónak komoly fizetésemelést jelenthet!Sőt sok esetben a cafateriával a dolgozó jobban jár, mint a fizetésemeléssel!

Miért lehet sokaknak előnyösebb a cafeteria, mint a fizetésemelés?

A főnöknek mindenképpen jobb és előnyösebb megoldás, hiszen 10-15 százalékkal kedvezőbb adó- és járulékterhet jelent minden dolgozó esetében így plusz pénzt adhat a dolgozóknak és közben rengeteget spórol meg!A dolgozó is jól jár, mert a meghatározott bérkeretből ez az összeg elkölthető jövedelemként jelentkezik nála.

A cafeteria magyarul mind a főnöknek és mind a dolgozónak jóval előnyösebb és jobb megoldás anyagi szempontból, mint a munkabér emelése.A kedvező adózás miatt érdemes inkább a béremelés helyett a cafeteriát kérni, a főnökünk is jobban fog örülni és mi is jól járunk.Ha kapunk tízezer forint cafeteriát az tízezer forintot jelent a családi kasszában, míg 10 ezer forintos béremelés esetén több ezer forintot visz el az adó.

Az idei évben még előnyösebb a helyzet, mint a korábbi években volt, ugyanis a személyi jövedelemadó (szja) kulcsának 16-ról 15 százalékra mérséklésével a cafeteria-adókulcsok is alacsonyabbak lettek. Idén, a tavalyi években érvényes 35,7 százalék helyett 34,51 százalék adóteher mellett biztosíthatják munkavállalóiknak a cafeteriát.Ez a szabály 200 ezer forintos évi juttatásig érvényes utána az adókulcs nagy magas lesz a 200 ezer forint feletti összegre, idén 49,98 százalék.

Fantasztikus hír, hogy ez a szabály nem vonatkozik a Szép kártyára utalt összegekre!Nem tartozik bele az összevonható 200 ezer forintos maximumba, így ha más juttatásban nem részesül a munkavállaló, akkor akár 450 ezer forintot kaphat idén is a plasztiklapjára, ami havi szintre lebontva 35 ezer forintot is jelenthet.

Be the first to comment on "Több mint 35 ezer forinttal nőhet a fizetésed: ezt kell kérned a főnöködtől >>>"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*