Site icon 24 óra! – Friss hírek

Üdülési pályázat nyugdíjasoknak – Erzsébet-program 2018 pályázatok >>>

Üdülési pályázat nyugdíjasoknak – Erzsébet-program 2018 pályázatok >>>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Nyugdíjas pályázók számára 2018-ban felhasználható üdülésre

                                                                                                                                     

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – üdülési pályázatot hirdet. Az Alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. Az üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, a 2017. évre megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000 forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 5.000 forint pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást elő-, valamint utószezonban, az alábbiakban jelölt időszakokban:

Az elnyert üdülési támogatás a választott üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka, vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartamú lehet. Az Alapítvány a támogatást Szálláshely Utalvány formájában, a szállásfoglalás rögzítését követően postai úton juttatja el a kedvezményezettek számára. A szállásfoglalás véglegesítését követően a lefoglalt szálláshely és az üdülés időpontjának módosítására nincs lehetőség!

 

Általános pályázati feltételek:

 

 

Exit mobile version