ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉPET ÉLETBE! Ismét SZIGORODTAK a szabályok amíg aludtunk! AZ Operatív Törzs bejelentette az ÚJ SZABÁLYT!

ÚJ!!! ÉJFÉLTŐL újabb SZIGORÍTÁS LÉPET ÉLETBE! Ismét SZIGORODTAK a szabályok amíg aludtunk! AZ Operatív Törzs bejelentette az ÚJ SZABÁLYT!

1 perce jött az MTI BEJELENTÉS!!! HOLNAPTÓL MEGINT SZIGORÍT AZ OPERATÍV TÖRZS!

Ez a szigorítás LÉP ÉLETBE HOLNAP reggeltől :

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a Magyar Posta újra bevezeti az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik. A többieket arra kérik, hogy a bejárat előtt, egymástól legalább 1,5 méteres távolságra várakozzanak. Az ügyfelek beléptetését, irányítását – ahol szükséges – egy postai munkatárs segíti majd.
A Magyar Posta továbbra is megtartja a korábban meghozott védőintézkedéseket: érintésmentes kézbesítéssel adják át a postai munkatársak a személyes átvételt igénylő küldeményeket, aláírás helyett igazolványadatok bemutatásával. A postákon, kézbesítéskor, az üzemekben és az irodákban is kötelező a maszk használata, a nagy létszámú telephelyeinken a beérkezéskor rendszeres a testhőmérsékletmérés – olvasható a társaság közleményében.

error: Content is protected !!