Figyelem! Ezeket a bedőlt ingatlanokat árverezik most! Fillérekért vehetsz most házat, vagy lakást >>>

Figyelem! Ezeket a bedőlt ingatlanokat árverezik most! Fillérekért vehetsz most házat, vagy lakást >>>

A korábbi évek aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt.

Aki kedvező áron szeretne lakó- vagy üzleti célú ingatlanhoz jutni, annak mostantól érdemes követnie a www.cibingatlanaukcio.hu oldalt, hiszen az érdeklődők előregisztrációja már elindult.

Száznál is több ingatlan eredményes árverése után a Recovery Zrt. hatodik alkalommal szervezi meg online aukcióját. A június 20-án induló akció július végéig tart, az árverésre bocsátott ingatlanok listája hetente változik. Minden héten négy-öt új ingatlant hirdetnek meg, mégpedig a korábbi aukciók talán legnépszerűbb szolgáltatása, a Buy Now (villámár) funkció beépítésével.

Ezzel a gyorsan reagálók már a tényleges licitálás megkezdése előtt megszerezhetik az eladásra felkínált ingatlanokat, mégpedig egy fix, az előzetesen meghirdetett vételárnál alacsonyabb áron. Az árverésre bocsátott ingatlancsomag közel fele lakóingatlan, nagyobbik része pedig üzleti és kereskedelmi célú: iroda, raktár, üzlethelyiség.

Be the first to comment on "Figyelem! Ezeket a bedőlt ingatlanokat árverezik most! Fillérekért vehetsz most házat, vagy lakást >>>"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


négy × 2 =

error: Content is protected !!