2 millió forintot kaphattok felújításra! Nem kell hozzá gyerek, és visszafizetni sem kell! Részletek itt >>>>

2 millió forintot kaphattok felújításra! Nem kell hozzá gyerek, és visszafizetni sem kell! Részletek itt >>>>

Idén is meghirdették a már 10 éves OTP Business Társasházi Pályázatot. A jubileumi pályázat különlegessége, hogy az összdíjazás, valamint a nyertesek száma is megduplázódik.

A pályázat országos szintű, társasházak és lakásszövetkezetek számára egyaránt nyitott. A társasházak, illetve lakásszövetkezetek 2018. február 12. és 2018. június 17. között nevezhetnek a pályázatra. Négy nagy kategóriában lehet pályázni, a korábbi három – Ezermester, Biztonság és Közösség – mellett a jubileum alkalmából újonnan létrehozott Jubileumi különdíj kategóriában is. Ez utóbbi esetében bármely olyan megoldás beadható, ami a lakóközösség mindennapjait, a társasház körülményeit javítja.

Kategóriánként öt pályázatot díjaznak, továbbá a nyertes társasház/lakásszövetkezet pályázatának benyújtója százezer forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzák. Egy lakóközösség több kategóriában is adhat le külön-külön pályázatot, így sikeres pályázatok benyújtása esetén nem csak egy felújítás realizálható.

„Célszerű pályázni, hiszen a leadott pályázathoz nem kell önerőt igazolni, mindössze ki kell tölteni az adatlapot ezen a weboldalon keresztül”–mondta Csonka Tibor. Az OTP Business ügyvezető igazgatója hozzátette: „ezzel a pár perces folyamattal azonnal esélyessé válik valamelyik támogatás megnyerésére. Ha szeretné felújítani, megszépíteni vagy rendezettebbé tenni környezetét, az OTP Business Társasházi Pályázat ebben is segítséget nyújthat.

Díjazás (összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatás):

A pályázat a fenti kategóriák mindegyikében első, második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettet hirdet:

I. helyezés: 1.800.000 Ft

II. helyezés: 1.400.000 Ft

III. helyezés: 1.000.000 Ft

IV. helyezés: 500.000 Ft

V. helyezés: 300.000 Ft

Forrás : OTP Business

error: Content is protected !!