Napelem pályázat 2018: napelem pályázat indul 2018-ban!

Napelem pályázat 2018: napelem pályázat indul 2018-ban!

A Nemzeti Közművek a jövőre új szolgáltatást indít: a lakosság részére napenergia tárolására alkalmas eszközöket és napelemeket telepít. A fotovoltaikus panelek és finanszírozásuk terén 2018-ban komplex megoldással jelentkezik a társaság – közölte a tájékoztatás szerint Kóbor György.

Az energiabiztonság és az energiaellátás kérdésében a kormány elsődlegesnek tekinti a lakossági igényeket, ennek megfelelően döntött a rezsicsökkentésről, valamint a nemzeti közműszolgáltató létrehozásáról – hangsúlyozta Bártfai-Mager Andrea postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztos az NKM Nemzeti Közművek Zrt. regionális szimpóziumán csütörtökön Budapesten.

Emlékeztetett rá, hogy az EU 2016 novemberében megjelent téli energiacsomagjának egyik fontos eleme volt, hogy minden energetikai kérdést a fogyasztó, a lakosság szempontjából kell vizsgálni.
Hangsúlyozta azt is, hogy az energetikai iparágnak strukturális átalakuláson és szemléletváltáson kell átmennie, amelynek véleménye szerint a Nemzeti Közművek meghatározó szereplője lehetne nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is. Korábbi cikkünk —>>>

A Nemzeti Közművek a most jól működő közműszolgáltatási rendszerre építve modern, innovatív, digitális megoldásokat alkalmazó otthonszolgáltatóvá kíván válni, a társaságcsoport piacvezető szerepet tölt be a hazai energetikai szektorban – mondta a jövő közműveiről rendezett szimpóziumon Kóbor György elnök-vezérigazgató az NKM tájékoztatása szerint.

A Nemzeti Közművek stratégiai partnerséget kötött a finn energetikai társasággal, a Fortummal, hogy a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként országos elektromos autó töltőállomás-hálózat épülhessen ki Magyarországon. A társaságcsoport a hagyományos termékein és szolgáltatásain túl szándékai szerint megfelelne nem csak a jelen, de a jövő elvárásainak is, valamint továbbfejlesztené 4,2 millió ügyfelének kiszolgálását – hangsúlyozta Kóbor György.

Az elnök-vezérigazgató beszélt arról is, hogy a Nemzeti Közművek megkezdi első önkiszolgáló üzemben működő közforgalmú CNG (sűrített földgáz) töltőállomásának kivitelezési munkáit. A kúton egy időben két gépjármű töltésére nyílik majd lehetőség. A CNG kút közvetlenül a Ferihegyi repülőtérre vezető út mellett épül Vecsésen. Az új kút elhelyezkedése különösen kedvez a CNG-s személyszállító gépjárművek, taxik, kisbuszok további budapesti terjedésének. – Forrás : MTI

10 hozzászólás

 1. Napelemet szeretnénk a házunkra megtakarítás céljából..Válaszukat előre is köszönjük.

 2. Szeretnék napelemet a tetőnkre- Válaszukat és a pályázat pontos feltételeit előre is köszönjük!

 3. Érdekel a pályázat napelemmel szeretném családi házam energia ellátását megoldani!

  1. Üdvözlöm!
   Érdekelne engem is a napelem pályázat és feltételei, rejtett költségei, és hogy aktuális e még a pályázat?
   köszönöm

 4. Érdekelne a pályázati lehetőség,mint magán személy, a napelemre és a külső hőszigetelésre ,illetve gázkazáncsere .Milyen lehetőségek vannak?
  Előre is köszönöm.

 5. Érdekelne a pályázat, napelemmel szeretném családi házam energiaellátását /áram, esetleg melegvíz és fűtés/ megoldani. Válaszukat a pályázati lehetőségekről előre is köszönöm.

 6. Milyen határidővel lehet és mikor beadni pályázatot napelemre? Hol lehet letölteni a szükséges dokumentumokat?

 7. ÉRDEKELNE NAPELEMES PÁLYÁZAT VISSZA NEM TÉRITENDŐ TÁMOGATÁSSAL

 8. Jó napot.Érdeklődnék a napellem pályázat iránt mahán személyként.Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!