Napi horoszkóp, Október 22.: Bizonytalan helyzet alakulhat ki a Mérleg körül

Napi horoszkóp, Október 22.: Bizonytalan helyzet alakulhat ki a Mérleg körül

 

Kos

Vasárnap a megérzéseid vezessenek valakivel kapcsolatban, aki mézesmázosan, de valószínűleg nem egyenes szándékkal közeledik hozzád. Ne csak a felszínt figyeld, próbáld meglátni az álarc mögött a valódi célt is. Ha így teszel, nem érhet meglepetés az illetővel kapcsolatban.

Bika

Vasárnap egy közeli ismerősöddel, vagy barátoddal történő beszélgetésed során új ötletek fogalmazódhatnak meg, ami azt is eredményezheti, hogy végül valami érdekes dologba foghatsz bele a közeljövőben. Gondolkodj, készíts terveket, vágj bele! Most minden átalakul körülöttünk, változz te is!

Ikrek

Érdekes helyzetbe kerülhetsz vasárnap, és sok lehetséges út közül kell kiválasztanod azt, amelyikkel a legsimábban jutsz el egy célod közelébe. Nehéz döntés lesz, de sokat fog segíteni ebben az intuíciód. Most is működni fog ugyanis az a radar a fejedben, amely gyakran irányt mutat az életed egy fontos pontján.
Rák

Ha sok energiát fordítasz valamire, ami fontos neked, akkor annak az eredménye biztosan meg is fog látszódni. Ma például pont egy ilyen eredmény lehet az, ami bearanyozza a napodat. Mindehhez pedig most talán nem is kell több mint egy gesztus, egy kedves szó.

Oroszlán

Mindenben a tökélyre törekszel, de el kellene fogadnod, hogy ez nem mindig jön össze. Sem az emberek, sem a körülmények nem elég tökéletesek ahhoz, hogy minden teljesen a helyén legyen minden. És mindez rád is vonatkozik. Ma elégedj meg azzal, ha valamit „csak” kiválóan sikerül.

Szűz

Ha végre sikerülne leküzdened azt a téves kényszert, hogy másoknak megfelelj, akkor sikerül kibontakoztatni azt, amiben te igazán erős vagy. A várva várt dicséretet is akkor fogod elnyerni, ha mersz önmagad lenni.
Mérleg

Vasárnap bizonytalan helyzet alakulhat ki körülötted. Talán furcsa hírt kapsz, amit nem tudsz hová tenni, talán nem is hihető teljesen ez az egész. Valószínűleg egy közeli barátodat érinti a dolog. Vigasztald meg, segíts neki!

Skorpió

Ma csak a nagy képet nézd és ne az apró részletekkel törődj, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, melyet magad körül működtetsz. Minden rendben van, csak ne hagyd, hogy egy apróság elrontsa a kedved.

Nyilas

Vasárnap erős inspirációt kaphatsz valahonnan egy olyan dologgal kapcsolatosan, mely már régóta izgatja a képzeletedet. Adj szabad utat hát az ötleteknek, még azoknak is, melyek nem tőled származnak, vagy amelyek elsőre talán különösnek tűnnek.
Bak

Az igazán jó ötletek akkor születnek meg a fejünkben, amikor történik velünk valami inspiratív. Találkozunk, vagy beszélgetünk emberekkel, vagy kimozdulunk a megszokott kereteink közül. Ma veled is megtörténhet nap közben, hogy egyszer csak bevillan egy gondolat, amivel kezdhetsz valamit.

Vízöntő

Gondolj vissza, akár csak a közelmúltra, és látni fogod, hogy olyan dolgokat is el tudtál érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartottál. Kezeld megfelelően ezeket a sikereket, legyél büszke és magabiztos. Ma ezzel kapcsolatban lehetnek jó felismeréseid.

Halak

Különleges képességeid vannak, gyakran szinte előre látod az eseményeket, vagy egyes emberek reakcióit. Persze ennek az is az oka, hogy eleve jó érzékekkel vagy felvértezve és emberismereted, tapasztalataid, tudásod révén szinte átlátsz az embereken. De ez a tulajdonságod ma különösen jól működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!