Napi horoszkóp, október 23.: A Kos ma bármire képes!

Napi horoszkóp, október 23.: A Kos ma bármire képes!

Napi horoszkóp, október 23.: A Kos ma bármire képes!

Kos

Ha valakit szeretnél meggyőzni valamiről, akkor annak a napja ma legyen. A rábeszélő képességed ugyanis ma igen jó lesz, így ha eladnál valakinek valamit, vagy az álláspontodat kell megvédeni, akkor minden bizonnyal sikeres leszel benne. Ma még talán a sivatagba is képes lennél homokot eladni.

Bika

Ma sikeresen állhat együtt nálad a lehetőség és a képesség. Talán egy tervedhez összejön a szükséges forrás és bele tudsz kezdeni, de az is lehet, hogy egy vásárlásod, beszerzésed valósul meg azzal, hogy megfelelő áron jutsz hozzá egy vágyott dologhoz. Ma különösen erős lehetsz szellemileg is, így a napodból kihozhatod a lehető legtöbbet.

Most akár 114 ezer forint támogatást adnak tüzelőtámogatásra!

Ikrek

Ma éles ésszel tekintesz a körülötted lévő világra és olyasmit is megláthatsz benne, amely másnak minden bizonnyal elkerüli a figyelmét. Szerezd meg az ezzel járó előnyt, de ne felejtsd el megosztani mindezt másokkal sem, bár optimizmusod és lelkesedésed azért nem biztos, hogy mindenki osztja majd a környezetedben. Ez viszont már legyen az ő baja.Rák

Ma erős lehet benned az inspiráció ahhoz, hogy az otthonodban egy komolyabb változtatásba fogj, de ehhez előbb ki kell kérned valakinek a véleményét és egyeztetned kell azokkal, akiket mindez még rajtad kívül is érint. Szükséged lesz arra hát, hogy meggyőzd az embereket magad körül. Ne aggódj, menni fog!

Oroszlán

Ma légy nagyon megfontolt, amikor vásárolni indulsz, mert hajlamos lehetsz a meggondolatlan döntésekre, különösen akkor, ha ez nagyon kedvezőnek tűnő ajánlatra hívják fel a figyelmedet. Igyekezz önmegtartóztatóan hozzáállni a dolgokhoz és ha valami megtetszik, még várj a döntéssel egy napot. Ha még akkor is úgy látod, hogy szükséged van arra a termékre, akkor vedd csak meg.

Szűz

Ma egy a pénzügyeket érintő tevékenységed nagyobb sikert hozhat, mint azt akár te magad remélted, így a lehetőségeid is sokkal nagyobbak lehetnek a továbblépésre, vagy arra, hogy az eredményből valami nagyobbat gondolj magad számára. Mielőtt döntesz, gondold végig, mi lehet a következő húzásod, de légy óvatos és gondolkodj hosszabb távon is.
Mérleg

Hiába haladsz jól a célod felé, a dolgok közben folyamatosan változnak körülötted, így nem elégedhetsz meg azzal a tudással, amely ma a rendelkezésedre áll. Legyél hát bármilyen elfoglalt, fordíts időt és energiát arra, hogy képezd magadat, különben egy idő után le fogsz maradni. Ma erre egy különösen jó lehetőség kerülhet eléd.

Fontos változás jön az őszi szünetben!

Skorpió

Ma a képzelőerőd sokkal magasabb szinten működik, mint általában, de ennek nem csak a jó oldalát érzékelheted, ugyanis előfordulhat az is, hogy egy helyzetbe olyasmit is belelátsz, ami valójában nincs is ott. Így, mielőtt ma valakiről, aki hozzád közel áll, állítanál valamit, fontold meg jól, hogy mindez nem lehet-e hogy egy hibás következtetés végeredménye.

Nyilas

Ma egy izgalmas és ösztönző nap vár rád, különösen akkor, ha nem a négy fal között töltöd el az időt, hanem részt veszel eseményeken, találkozókon, vagy elfogadsz egy kedves meghívást valakitől. Egy új ismerőssel is gazdagodhatsz és ez az illető később még jelentős szerepet kaphat az életed egy meghatározott pontján.Bak

Ma az égi energiák egyengetik az utadat, ami nagyban segít téged, hogy elérd, amit akarsz, legyen az valamilyen munka, vagy akár egy a magánéletedben jelentkező feladat, esetleg probléma megoldása. Ma elegendő szellemi erő lakozik benned ahhoz is, hogy meggyőzz valakit igazadról, de ahhoz is, hogy szembenézz valakivel, aki eddig téged valamely területen elnyomásban tartott.

Vízöntő

Ma a kreatív éned kerülhet előtérbe, ami azt jelenti, hogy folyamatosan valami új dolgon jár majd az eszed és a szokványos napi rutinfeladatokra is gyakran keresel valamilyen kreatív, alternatív megoldást. Azért arra vigyázz, nehogy a végén valamelyik újításod annyira egyedi legyen, hogy te magad sem ismersz rá a végeredményre.Halak

Ma nagyon élénk álomból ébredhetsz és elképzelhető, hogy mindez annyira erősen megmarad benned, hogy hatással lesz a nap közbeni atmoszférára is körülötted. Gondolkodj el azon, hogy ez most vajon miért van, mit szimbolizál, mit akar általa neked üzenni az Univerzum. Lehet, hogy eljött az ideje, hogy meghozz egy döntést, amelyet régóta halogatsz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!