Napi horoszkóp, Október 24.: A Kosnak csalódottságot, az Ikreknek sikereket hozhat a kedd!

Napi horoszkóp, Október 24.: A Kosnak csalódottságot, az Ikreknek sikereket hozhat a kedd!

Kos:

Kicsit döcögősen indul ez a munkahét a hétvége után. Elképzelhető, hogy ma nem minden alakul úgy, ahogyan azt elképzeled. Mielőtt azonban elöntene a csalódottság érzése, gondolkodj egy kicsit! Lehet, hogy más módon mégis elérheted a célodat!

Bika: 

Mostanában elbizonytalanodtál, kissé ingatag lábakon áll az önbizalmad, amit az okozhat, hogy úgy érzed, nem becsül meg eléggé valaki a környezetedben. Könnyen lehet azonban, hogy ma olyan helyzet adódik, melyben kiderül, nélküled csak nagyon nehezen mennének megfelelően a dolgok. Ez az elégtételnél is többet jelent.

 

Ikrek:

Szép és sikeres nap lesz ez a kedd! Érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg, kellemes meglepetésekben lehet részed. Valakit ma az utadba sodorhat az élet, te pedig rögtön megkedveled az illetőt – lehet, hogy csak munkatárs, de lehet, hogy több annál!
Rák:

Kedden egy kicsit kedveszegetten vágsz bele a munkába, úgy érzed, újból kezdődik a verkli, de aztán jön valami, ami nagyon is fellelkesít. Lehet ez egy jó hír, egy meglepetés, a lényeg, hogy kizökkent a fásultságodból!

 

Oroszlán:

Fontos, meghatározó nap lesz ez a kedd. Régi terved válhat valóra ma, vagy az ezt követő napokban. Ha állást keresel, találhatsz egy nagyon jót, pénzügyileg is jó hírt kaphatsz. Egy barát a háttérből sokat segít.

 

Szűz:

Kedden a munkában, vagy egy programban be kell ugranod valaki helyett és ez teljesen felboríthatja a terveidet. Talán elsőre nem örülsz ennek az új helyzetnek, de fogd fel a dolgot kalandnak és lásd meg a lehetőséget!
Mérleg:

A mai napod kissé kaotikusan alakul, mert talán egyszerre párhuzamosan túl sok dolgot szeretnél megvalósítani. Lehet, hogy változtatnod kellene ezen és csak a fontosabb ügyekre koncentrálni, a többit pedig hátrébb sorolhatnád.

 

Skorpió:

Kedden egy tervezett programod, randid az utolsó pillanatban megváltozik, vagy egészében el is marad egy váratlan hír, vagy kialakult helyzet miatt. Ne keresd a felelőst és kezeld higgadtan a helyzetet, mivel ez az egész a partnerednek éppolyan nehéz, mint neked.

 

Nyilas:

Ma kissé be fogsz sokallni attól az információáradattól, amely ma feléd áramlik. Túl sok hír, túl sok telefon és e-mail érkezik, melyek egy része ráadásul használhatatlan, vagy éppen szemét. Lehet, hogy most van itt az ideje, hogy igazán szűrd a hozzád beérkező üzeneteket.
Bak:

Te általában érzelmileg rendkívül stabil vagy, de ma úgy érzed, mintha összeesküdött volna ellened a környezeted,  beleértve az embereket és a tárgyakat is. Bármennyire is irritál valaki viselkedése, vagy az éppen most elromló telefonod, uralkodj magadon. Váratlan segítségre számíthatsz!

 

Vízöntő:

Kedden egy váratlan kiadás okozhat némi zavart a körülötted lévő gépezet működésében. Talán egy váratlan meghibásodás, vagy más probléma fellépése okozhat extra költségeket és csúszásokat a tervezett programodban. Ne aggódj, minden elrendeződik!

 

Halak:

Lehetséges, hogy elkezdesz kételkedni, hogy vajon jó irányba haladnak-e a dolgaid. Pedig erre nincs okod, jó úton jársz! Legyél viszont türelmesebb: a túl gyors döntéseket megbánhatod a mai napon.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!