BANKSZÁMLÁSOK FIGYELEM! NEM VÁRT PÉNZT KAPTOK HAMAROSAN A BANKSZÁMLÁTOKRA! Itt tájékozódhattok!

BANKSZÁMLÁSOK FIGYELEM! NEM VÁRT PÉNZT KAPTOK HAMAROSAN A BANKSZÁMLÁTOKRA! Itt tájékozódhattok!

Az eredetileg ingyenesnek mondott bankszámlákat a Kúria egy határozata alapján nem lehet fizetőssé tenni, ha mégis, úgy most visszajár a díj. Emiatt eddig 4 milliárd ütötte a számlatulajdonosok markát és további pénzfolyam jöhet.

A jegybank pert indított minden olyan bank ellen akik, a bankszámla, bankkártya és egyéb díjakat jogsértően módosították és nagyon jó hír, hogy sorra nyeri is meg a pereket a magyar jegybank! A jó hír, hogy minden hitelintézetnek vissza kell fizetni a jogtalanul beszedett pénzeket a lakosságnak!

Még nagyon sok ügy van folyamatban és ha így halad tovább az ítélethirdetés, akkor rengeteg banki ügyfél számíthat pénzvisszatérítésre egyenesen a bankszámlájára.

Körülbelül másfél hónap kell még ahhoz, hogy lezárják ezeket az ügyeket, utána pedig jöhet a pénzvisszatérítés az ügyfelek bankszámláira!Ezek az ítéletek mind, egy a Kúria által hozott határozaton alapulnak, mely szerint, tulajdonképpen azt mondta ki, hogy az eredetileg ingyenesnek meghirdetett számladíjak nem válhatnak fizetőssé.

Eddig a napig már 995 ezer ember kapott pénzvisszatérítést, melynek összege majdnem elérte a 4 milliárd forint, de az előzetes számolások alapján még közel 6 milliárd forint lehet az a pénz, ami visszajár az ügyfeleknek írja a hvg.hu!

error: Content is protected !!