Beköszönt a hideg! Jön az évszaknak megfelelő időjárás >>>

Beköszönt a hideg! Jön az évszaknak megfelelő időjárás >>>

Jön az évszaknak megfelelő időjárás, lassan elbúcsúzhatunk a 20 fokos nappali hőmérséklettől – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Vasárnap nyugaton változóan, keleten többnyire erősen felhős lesz az ég, keleten szórványosan, másutt helyenként kisebb eső, zápor lehet. Az északi szél nagy területen megerősödik, amely néhol hordhatja a port látásromlást okozva. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.

Hétfőn napos időre számíthatunk délen több, másutt kevesebb gomolyfelhővel. Eleinte délen néhol kisebb eső még lehet, majd csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szelet az északi országrészben erős, néhol viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

error: Content is protected !!