FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉT FIGYELMEZTETI AZ OTP BANK!

FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉT FIGYELMEZTETI AZ OTP BANK!

Átverésre figyelmeztetnek minden OTP Bankos ügyfelet >>>

Pofátlan átverésre figyelmeztet a bank: így csalhatnak ki pénzt a nevükben akár tőled is
Ha te is találkozol ezzel a felhívással, ne dőlj be neki!

Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek az interneten – közölte honlapján a pénzintézet. A tájékoztatás szerint egyszerű kérdésekre kell választ adniuk az esetlegesen hiszékeny internetezőknek. A csalók célja: a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező ugyanis olyan szolgáltatásra is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms-díját havonta fizetheti.

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY AZ OTP BANK WEBOLDALÁRÓL >>>>

Figyelem!
Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.
Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt.

A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági ésjogi intézkedéseket.
Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait. Forrás : OTP Bank

1 Comment on "FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉT FIGYELMEZTETI AZ OTP BANK!"

  1. Simon Ákosné | 2017-02-28 at 22:37 | Válasz

    Való igaz, hogy nem szerveznek játékokat, sőt a régen futó autónyeremény létezésében is kételkedem, 43 éve van játékban a betétkönyvem, de még nem került kisorsolásra. Sőt vannak hónapok, amikor játékba sem kerül ez a kategória. A játékszabályt egyoldalúan módosította a bank. Ilyen nagyvonalúak! 43 éve 3-4 havi fizetésem volt ez az összeg. Napokban terveztem, hogy Csányi Sándort fogom megkeresni, hogy szerinte egyáltalán részt vesz-e a betétkönyvem a sorsolásokon vagy esetleg már kiszórták a régieket, mert nagy veszteség a banknak, ha esetleg egy ilyen könyv nyerne?

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!