Figyelem: változás jön a jogosítványoknál – nem fogod elhinni, hogyan változik a jogsi megszerzése!

Figyelem: változás jön a jogosítványoknál – nem fogod elhinni, hogyan változik a jogsi megszerzése!

Figyelem!!! Pár perce tették közzé!!!! Vérlázító változás jön a jogosítványoknál – nem fogod elhinni, hogyan változtat a kormány!!! ENNEK SENKI NEM FOG ÖRÜLNI!!!

A jogosítvány kiadásához nem kell majd a jövőben elsősegélynyújtási ismeret – ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent rendelet tervezete.

Jelenleg így működik :

Elsősegély tanfolyam és vizsga
Elsősegély vizsga csak abban az esetben kell, ha még nincs más típusú jogosítványod, amihez elsősegély vizsgát kellett tenned!

Elsősegély tanfolyam és vizsga párhuzamosan végezhető a jogosítvány tanfolyammal együtt, melyet autósiskolánk szervez is havi rendszerességgel.

Az elsősegély oktatás nem képezi az elméleti oktatás részét, hanem fakultatív módon választható. A tanfolyam díja 8.000 Ft, mely létszámtól függően 1 vagy 2 alkalmas.
Az oktatás helyszíneiről és időpontjairól az iskola telefonszámán kaphatsz bővebb tájékoztatást. Az elsősegély vizsga nem feltétele az oktatásnak és a vizsgáztatásnak,
de a jogosítvány kiváltásának igen! Ha megszerezted az elsősegély vizsgaigazoló kártyát, még a jogosítvány kiváltása előtt eredetiben be kell azt mutatnod a Közlekedési Felügyelet Ügyfélszolgálati irodájában, addig a jogsi kiváltása az okmányirodában nem kezdeményezhető!

A tervezet kihúzza az előbbi szövegből az “és az elsősegélynyújtási ismeretek elsajátítását tanúsító igazolást” szövegrészt. Így ha a tervezetből valós jogszabály lesz, nem kell elsősegélynyújtási ismerettel rendelkeznie a gépjármű vezetőnek. Jogosítvány megszerzésének ára >>>

error: Content is protected !!