Halálos baleset – Tragédia történt a 6-os főúton!

Halálos baleset – Tragédia történt a 6-os főúton!

Halálos baleset – Tragédia történt a 6-os főúton! Közúti közlekedési baleset történt 2023. október 29-én 3 óra 15 perc körül a 6-os számú főút 77-es kilométerszelvényében. Kisapostag térségében, ahol egy gépkocsi gyalogost gázolt el. A baleset során a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendőrök a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Kisapostag lakott területére terelték, majd onnan vissza a 6-os számú főútra. – olvasható a police.hu oldalán.

A helyszínelés és a műszaki mentés már véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.
Szombat este pedig összeütközött két autó a 6-os főúton Dunakömlőd és Dunaföldvár között szombat este. A balesetben egy ember meghalt – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a baleset a főút 98-as kilométerszelvényénél történt. Az egyik autó sofőrje vesztette életét. Hozzátették: a balesetben többen megsérültek.

A rendőrség az útszakaszt a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A Dunaföldvár és a Paks felől érkezők is a Madocsa-Bölcske felé vezető úton kerülhetnek.