Hamarosan szabadulhat Lagzi Lajcsi!

Hamarosan szabadulhat Lagzi Lajcsi!

Hamarosan szabadulhat Lagzi Lajcsi! – Galambos Lajos 2023. április 26-án érkezett meg a baracskai börtön kapujába. A jogerősen 3 év hat hónapos börtönbüntetésre ítélt zenész formabontó módon, egy magán mentőautóval érkezett arra hivatkozva, hogy az egészségi állapota aggodalomra ad okot. Bár akkor a közvélemény nem igazán hitt ebben, mára kiderült, hogy Lajcsi tényleg beteg, akinek ellátásra van szüksége.

Egy percet nem tudott tölteni még a zárkájában, mivel orvosi felügyeletre szorul.
A feléhez ért Galambos Lajos börtönbüntetésének ideje, így akár fél év múlva szabad emberként távozhat a börtönből. A trombitás azonban a rossz egészségi állapota miatt egy percet sem tudott tölteni a zárkájában, a berettyóújfalui börtönkórházba szállították, ott igyekeznek az első naptól fogva kezelni a művészt.

A háziápolásra vonatkozó kérvényét  jogerősen elutasították rácsok mögött marad, a jelek szerint egészen addig, amíg le nem üli a büntetést.
Ügyfelem továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben. Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében. Bár tudja, hogy a büntetése felénél tart, véleményem szerint ő most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol szomorúan, semmint annak örülne, hogy a felét már letudta. 

– fogalmazott ügyvédje Csontos Zsolt,  a Bors megkeresésére.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!