Ingyen ad internetet a Facebook a felhasználóknak >>>

Fantasztikus hír – indul az ingyenes internet a Facebook jóvoltából  >>>

JÓ HÍR – MÁR INTERNET NÉLKÜL IS FACEBOOKOZHATUNK A MOBILUNKON! Itt a Facebook legnagyobb újítása, amit már hivatalosan be is jelentettek.Végre eljött az az idő, amikor internet nélkül is Facebookozhatunk!

Régóta szólnak a hírek a Facebook világklasszis kísérletéről miszerint a világ összes országába szeretnék eljuttatni az ingyenes internetet.Nos most úgy látszik nem légből kapott ötlet volt, kemény munka áll mögötte ugyanis itt van a hivatalos bejelentés, melyre az egész világ várt!

“Mark Zuckerberg a Facebookon jelentette be, hogy hamarosan bekapcsolják az első műholdjukat, ami internetszolgáltatást biztosít majd. A Facebook-közeli Internet.org idén év végére 100 országba szeretné eljuttatni a némileg korlátos, de ingyenes internetet.”

Több irányból is dolgoznak az ingyenes internet biztosításán, ami valóban teljesen ingyenes lesz, de természetesen korlátokat is építenek a rendszerbe, hiszen nem azért készül, hogy az egész világ teljesen ingyen szörfözhessen a neten nap, mint nap.

A Facebookot és az Internet.org nevű non-profit szervezetet is alapító Zuckerberg bejelentése szerint műholdra is lépnek: ez Eutelsattal működnek együtt, az ő jövőre fellövendő Amos-6 műholdjuk biztosítja majd a Facebook internetszolgáltatását.

Az első területe azok az ingyenes internetelérés szempontjából, amelyek hátrányosabb helyzetűek, az első műholdjuk Afrika nyugati, keleti és déli területeit fedi majd le. Azonban nem állnak meg itt a nagyon közeli jövőben az egész világ ingyen internetezhet majd az ő rendszerük segítségével.Egy korábban tett bejelentésük alapján idén év végére összesen 100 országban kötnek majd megállapodást mobilszolgáltatókkal, és teszik elérhetővé a Facebook által fizetett, a felhasználók számára ingyenes internetet. Emellett nemrég elkészült a Facebook saját fejlesztésű netszóró drónja is.

Milyen lesz az ingyenes internet?

Az ingyenes internetszolgáltatás lényege abban áll, hogy az emberek minél szélesebb körűen tájékozódhassanak az ineternetről, a legfontosabb helyi és nemzetközi híroldalakat, időjárás-jelentéseket, az adott országban legnépszerűbb webszájtokat, a Wikipédiát és természetesen a Facebookot mindenki ingyenesen böngészhesse telefonján – akkor is, ha nincs internet-előfizetése.

error: Content is protected !!