Itt az OTP Bank friss bejelentése – Ilyen még nem volt Magyarországon!

Itt az OTP Bank friss bejelentése – Ilyen még nem volt Magyarországon!

Itt az OTP Bank friss bejelentése – Ilyen még nem volt Magyarországon! Az OTP Bank nemrégiben jelentős változásokat hajtott végre, melyek közül az egyik a régi netbank fokozatos kivezetése, valamint a nem saját számlára történő pénztári készpénzbefizetések után kivehető készpénzdíj bevezetése.

Azonban a legfrissebb hír szerint az OTP tovább lépett, és elindított egy új mozgó bankfiókot.

Az új mozgó bankfiók bejelentésével az OTP azt üzeni ügyfeleinek, hogy az ügyintézés mostantól még közelebb kerül hozzájuk. Míg korábban csak a nagyobb településeken találhatóak bankfiókok, most a 10 ezer fő feletti települések 90 százalékában működő fiókhálózatuk mellé egy új, rugalmasabb megoldást kínálnak.

Ez különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az ügyfeleknek, akiknek távolabb kell utazniuk egy bankfiókig.
Az első mozgó bankfiók már munkába állt. Békéscsaba környékén szolgálja az ügyfeleket, többek között Nagyszénás, Medgyesegyháza és Tótkomlós településeken. Az OTP ígérete szerint az új mozgó bankfiókok ugyanazt a szolgáltatási köröket kínálják, mint a hagyományos, kézpénzmentes bankfiókok.

Ez magában foglalja a számlaügyintézést, fogyasztási hitel igénylését. Megtakarítások kezelését és biztosítások megkötését.

Az OTP az ügyféligények alapján folyamatosan vizsgálja, hol van szükség új bankfiókokra, és az elmúlt évben öt új helyszínen nyitottak fiókokat. Ez a lépés nemcsak az ügyfeleknek jelent könnyebbséget az ügyintézésben, hanem az OTP Bank elkötelezettségét is mutatja az ügyfelek kiszolgálása és az innováció iránt.

Az új mozgó bankfiókokkal az OTP egy lépéssel közelebb kerül ügyfeleihez, és rugalmasabb megoldást kínál az ügyintézésre, bármely településen is éljenek.

Ez is érdekelhet:

Élelmiszercsomag akciók – 50% akciót hirdettek a nagy bevásárlóközpontok! >>>

error: Content is protected !!