JÖN AZ ÚJ RENDSZER A KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJAK HELYETT! Szenzációs új kedvezményekről adtak hírt !

JÖN AZ ÚJ RENDSZER A KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJAK HELYETT! Szenzációs új kedvezményekről adtak hírt !

ITT VANNAK A RÉSZLETES TUDNIVALÓK >>>

A korkedvezményes nyugdíjakat megszüntette a kormány a most körvonalazódó új javaslat szerint a munkavállalónak kellene kérnie a munkaadójától a többletjuttatást.

Egy teljesen új rendszer jön a korkedvezményes nyugdíjak helyett, nem egységes központi szabályozás jön, hanem minden munkahelyre külön bontják le.Ezt azt jelenti, hogy munkahelyekre lebontva állapítanák meg, mi a kockázatos.A munkaadó fogja adni a munkavállalónak a többletpénzt!

AZ új szabályok alapján az egészségre ártalmas munkáért kompenzá­ció több, éves szabadság és plusz járna, de már nem egységes szabályok alapján, hanem minden munkahelyen máshogyan.A régi korkedvezményes nyugdíjak rendszerében mindenkire teljesen egységes, központi szabályozás vonatkozott, az új rendszerben egyedi szabályok jönnek, amik minden munkakörben mások lesznek!

A régi rendszerben korkedvezményes nyugdíjnak hívták, az új neve fokozott egészségkárosító kockázattal jellemezhető munkavégzés lesz!

MIT IS JELENTENE AZ ÚJ RENDSZER, MILYEN KEDVEZMÉNYEK JÖNNEK?
>> CSÖKKENTETT MUNKAIDŐ
>> TÖBB SZABADSÁG
>> PLUSZ PÉNZEK
>> REKREÁCIÓS INTÉZKEDÉSEK A MUNKAVÁLLALÓKNAK!

Természetesen az új fokozott egészségkárosító kockázattal jellemezhető munkavégzés bevezetésével szigorú munkaügyi ellenőrzések jönnek, hogy az érintett munkahelyeken minden szabályt betartanak-e!

Hogyan határozzák meg az egészségkárosító munkahelyet illetve munkakört?
Az egészségkárosító hatás definiálására, a munkahelyek felmérésére már létezik egy elfogadott protokoll, de fontos, hogy munkahelyi szinten kapjanak képet ezekről a helyzetekről, mert egy adott munkakörön belül is nagy eltérések lehetnek a különböző foglalkoztatóknál.

A cikk  forrása  napi.hu cikke alapján készült.

error: Content is protected !!