Országjárásba kezd Magyar Péter, és elolvasta a narancsos bukta receptjét is!

Országjárásba kezd Magyar Péter, és elolvasta a narancsos bukta receptjét is!

Országjárásba kezd Magyar Péter, és elolvasta a narancsos bukta receptjét is! Országjárásra indul Magyar Péter a június 9-ei választások kampányidőszakában, és naponta hat-nyolc településre tervez ellátogatni. Szerinte minél inkább erőlteti a lejáratást a Megafon és Rogán Antal, annál több ember fog Magyarék mellé állni, tehát iszonyatosan kontraproduktív, amit művelnek.

Friss hírek


Magyar Péter pártját – a Tisza – Tisztelet és Szabadság Pártot – nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási bizottság, úgyhogy ha vasárnapig nem támadja meg valaki a bíróságon, akkor jogerőre emelkedik, és biztossá válik, hogy indulhatnak a június 9-ei európai parlamenti választásokon.

Addig viszont – ahogy azt az április 6-ai tüntetésen megígérte a friss politikus – országjárásba kezd, és naponta 6-8 településre is ellátogat jövő héttől.

Mindennap – ahogy régen Orbán Viktor, amikor még mert emberek közé menni és belenézni az emberek szemébe – 6-8 településen leszünk ott, kis- és nagy településeken

– mondta Magyar az RTL Híradónak szombaton. A pontos részletek kidolgozására ugyan még nem volt idejük, hiszen ők csak egy „kis garázscég” – ahogy a Diákhitel Központ volt vezetője fogalmazott –, de rengeteg a tennivalójuk.A Kossuth téri tüntetést is csak „nyolcan-tízen” szervezték, nagyjából 40 millióba került, és adományokból szedték össze a keretet rá.

„Folyamatosan érkeznek a Legyél a változás! Egyesület számlaszámára az anyagi segítségek, már több tíz millió forint érkezett egyszerű magyar állampolgároktól. Nem NER-es vállalkozásoktól, vállalkozóktól, nem állami pénzből, nem amerikai pénzből, nem orosz pénzből, hanem egyszerű magyar emberek pénzéből” – nyilatkozta Magyar Péter.

error: Content is protected !!