Pár perce SÚLYOS FIGYELMEZTETÉST adott ki az OTP BANK! EZ most NAGYON NAGYON DURVA és Minden ügyfelüket érinti a súlyos probléma!

Pár perce SÚLYOS FIGYELMEZTETÉST adott ki az OTP BANK! EZ most NAGYON NAGYON DURVA és Minden ügyfelüket érinti a súlyos probléma!

Az OTP Bank két adathalász kísérletre hívja fel a figyelmet honlapján. Csalók ismét a biztonsági frissítés kulcsszóval próbálnak adatot kinyerni az óvatlan ügyfelektől. Az alábbi levél nem az OTP Bank értesítése, ezért ne kattintsanak a benne szereplő linkre! Az OTP Bank megtette az ilyenkor szokásos óvintézkedéseket.

Három nappal későbbi posztjuk szerint ismeretlenek banki adatokat próbálnak meg a gyanútlan ügyfelektől megszerezni. Kérik, ha ilyen típusú, vagy ehhez hasonló magyartalanul megfogalmazott levelet kap, semmiképp se kattintson a linkre, törölje az e-mailt!

ITT NÉZHETED MEG AZ e-mailt, hogy hogy néz ki! >

Az OTP Bank mindent megtesz ügyfelei zavartalan és folyamatos kiszolgálásáért. Bankfiókjaink többsége a megszokott módon nyitva tart, digitális csatornáinkon keresztül zavartalanul intézheti pénzügyeit.

Ügyfeleink és kollégáink érdekében mindent megteszünk, hogy lassítsuk a vírus terjedését. Az OTP Bank folyamatosan követi a fejleményeket, elemzi a helyzetet és annak megfelelő intézkedéseket hoz. Kapcsolatot tartunk az illetékes hatóságokkal is.

Kérjük, Ön is tartsa be az óvintézkedéseket!

Ha teheti, maradjon otthon.Ha betegnek érzi magát, vagy ha az elmúlt 14 napban külföldön járt, semmi esetre se menjen közösségbe, bankfiókba!

Mindenkitől azt kérjük, hogy higiéniai okokból

lehetőleg ne használjon készpénzt,inkább bankkártyáját vagy mobiltelefonját használja vásárlásaihoz,pénzügyei intézéséhez vegye igénybe az elektronikus csatornákat (internetbank, mobilbank, ATM),ha mégis készpénzt használt, utána mossa meg vagy fertőtlenítse kezeit.A kereskedőktől kérjük, hogy ők is rendszeresen fertőtlenítsék a bankkártyaleolvasókat.

Egészségesen is csak akkor menjen bankfiókba, ha nagyon muszáj!

Ügyfeleink és kollégáink érdekében fiókjainkban korlátozzuk a bent tartózkodó ügyfelek számát.Az ügyféltérben maximum annyi ügyfél tartózkodhat, mint amennyi ügyintéző.Ha többen vannak a bankfiókban, a fiókon kívül várakozzon, és csak akkor lépjen be , ha egy másik ügyfél távozik.A kialakult helyzet miatt néhány fiókunk átmenetileg zárva tart

Kollégáink azon dolgoznak, hogy minél előbb megnyissuk az átmenetileg bezárt bankfiókokat is ügyfeleink előtt. Ezért a bezárt fiókok listája folyamatosan frissül.

A bezárt fiókokban az ATM-ek zavartalanul működnek, a többi OTP bankfiókban ügyfeleink kiszolgálása folyamatos.

Kérjük, indulás előtt ellenőrizze, hogy az Ön által látogatni kívánt bankfiók nyitva van-e.Forrás: https://www.otpbank.hu

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!