PÓTLÉKOK 2018 >>> ÍGY KAPHATSZ PLUSZ 100 EZER FORINTOT A FIZETÉSEDEN FELÜL PÓTLÉKKÉNT!

PÓTLÉKOK 2018 >>> ÍGY KAPHATSZ PLUSZ 100 EZER FORINTOT A FIZETÉSEDEN FELÜL PÓTLÉKKÉNT!

Így keresheted rommá magad idegennyelvekkel – Plusz 100 ezret simán érhet egy nyelv.Az angol nyelvtudás ma már alapnak számít, nézd meg, melyik idegen nyelv dob sokat a fizudon.A Randstad szakértői szerint átlag 20-30 százalékkal többet keres az, aki beszél idegen nyelvet.

Ám csak azokon a munkahelyeken és munkakörökben van ez így, ahol az idegennyelv-tudást elvárja a munkáltató.A szolgáltató központokban általában az angol a munka nyelve, lévén, hogy multiról van szó.

Második nyelvnek leggyakrabban a németet, vagy a franciát várják el a munkáltatók. Emellett keresett nyelvnek számít még az olasz, a spanyol, a holland, a lengyel és a cseh is.

Olyan nyelveket is érdemes lehet elsajátítani, amelyeket ugyan ritkán keresnek, ám ha megcsípünk egy ilyen munkát, akkor az sokat tud érni. Ilyen például a kínai, a héber, az arab és a skandináv nyelvek – mondják a Randstad szakértői.Egy pályakezdő, aki valamelyik skandináv nyelvvel talál munkát, 350-380 ezer forint közötti bruttó fizetésre számíthat, ha pár éves tapasztalata is van, akkor a bére 400-450 ezer forint lehet.

Akitől csak angolt kérnek, annak bruttó 250-300 ezer forinttól indul a fizetése pár éves tapasztalattal viszont már a 280-350 ezret is megkaphatja.

error: Content is protected !!