SOK HELYEN MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ÉS A 22,800FT : SOKAKTÓL ELVESZIK A SEGÉLYEKET, PÉNZEKET >>>

MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ÉS A 22,800FT : SOKAKTÓL ELVESZIK A SEGÉLYEKET PONT MOST!!! MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ÉS A 22,800FT – IS: RENGETEG HELYEN VÉGLEG VÉGE LESZ A KÖZMUNKÁNAK!

Azért mert a kormány felesleges kiadásnak látja a kidobott pénzt…..

OSSZÁTOK MEG >> 40 milliárd a közfoglalkoztatottak munkaerőpiaci átvételére.A kormány negyvenmilliárd forintos programot indítanak érdekében, hogy minél több közfoglalkoztatottat vegyenek át a piaci munkaadók. Jelenleg 216 ezer közfoglalkoztatott van, a cél, hogy számuk a következő öt évben 100 ezerre csökkenjen.

Mint elmondta, jelenleg 37 ezer olyan üres állás van, amelynek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség. Rengeteg olyan álláshely van Magyarországon, amit könnyedén be lehetne tölteni közmunkában dolgozóknak, de sajnos a tapasztalat az, hogy a legtöbben belesüppedtek a Közmunka “kényelmébe” nem akarnak váltani, nem akarnak a piaci szférában dolgozni, mert ott nyilván jóval nagyobbak az elvárások, teljesíteni kell!Varga Mihály szerint ugyanis ma 33 ezer olyan, szakképzettséget igénylő munkahely van Magyarországon, amelyeket közmunkásokkal fel lehetne tölteni, a rendszer átszabása ezt tenné lehetővé.

Most a kormány elkezdett egy olyan rendszer működtetésén gondolkodni, ami ösztönöznék a cégvezetőket, munkaadókat, hogy közmunkást vegyenek fel álláshelyikre.Ha ők is kapnak egyfajta ösztönzést arra, hogy a közmunka programból válasszanak maguknak munkaerőt, akkor sikeres lehet a program.

Elmondták a kormányinfón azt is, hogy mostantól kezdve szigorúbb lesz az ilyen munkavállalás feltétele is, a közfoglalkoztatottaknak a járáson belül kell munkát vállalniuk, és amennyiben van számukra munka, azt el kell fogadniuk. – Forrás : hirado .hu

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!