Vágányzárt jelentett be a MÁV – Sok utast érinthet!

Vágányzárt jelentett be a MÁV – Sok utast érinthet!

Vágányzárt jelentett be a MÁV – Sok utast érinthet! MÁV-Volán-csoport megerősített létszámmal segíti majd az utasok tájékozódását. A Volánbusz pedig az első ütemhez viszonyítva kétszer annyi járművet biztosít. A vonatokon, állomásokon a hangosbemondás és a kijelzők is felhívják a figyelmet a változásokra.
Péntektől 3 hétig nem közlekednek a vonatok Tatabánya és Biatorbágy között a győri vonalon.

Családi pótlék információk! >>

az elővárosi térség közútjain lassabb a haladás a vasúthoz képest, az M1-es autópályán pedig gyakran alakulhatnak ki dugók, ezért a távolsági és nemzetközi vonatokkal utazóknak 45-60 perccel, Tatabánya és Budapest között az elővárosban utazóknak pedig 10-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítaniuk.

Az autópálya üzemeltető MKIF a teljes pályazár három hete alatt az M1-es autópálya érintett szakaszán elhalaszt minden olyan tervezett munkavégzést, amely a közlekedést akadályozná vagy lassítaná – írták.

Csok Plusz feltételei! >>

  • A Budapest és Sopron, illetve Szombathely között közlekedő, valamint a Mura és Dráva nemzetközi InterCity-k helyjegy váltása nélkül vehetők igénybe. A nemzetközi vonatokon ugyancsak helyjegy váltása nélkül lehet utazni a beföldi forgalomban.


  • A fővárosból Tatabányára, illetve azon túl – Győr, Sopron, Szombathely, illetve Bécs, Graz felé – utazókat arra kérik, hogy a Budapest-Kelenföld állomásról induló gyorsjáratú IC-pótlóbuszokat vegyék igénybe a több helyen megálló pótlóbuszok helyett.
  • A reggel 6.40 és 8.45 között félóránként, Tatabánya felől érkező autóbuszok megállnak Budapest-Kelenföld vasútállomásnál (Őrmező) is, így gyorsabban el lehet jutni a 4-es metróhoz.

Akik a közlekedési rend változása miatt lemondanak az utazásukról. Azoknak visszatérítik a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalra érvényes, fel nem használt menetjegyük árát.