300 ezer forintos nyomravezetői díj az erőszakoló migránsért

300 ezer forintos nyomravezetői díj az erőszakoló migránsért

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak a férfinak az ügyében, aki március 6-án megerőszakolt egy 18 évesnél fiatalabb lányt az egyik Pest megyei településen.

Forrás cikk : police.hu

Erőszak miatt nyomoz a rendőrség a 24 éves Pierre Paul Menyoa ellen, aki március 6-án 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában megfenyegetett, majd megerőszakolt egy 18 évesnél fiatalabb lányt. A kameruni migráns az erőszak után elmenekült. Eddig hiába keresték a rendőrök, ezért elrendelték a körözését.

24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A házból sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben menekült.

A megyei rendőrség most nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. Annak fizetnek, akinek olyan pontos információi vannak, amelyek segítségével a férfi felkutatható és elfogható. Szükség esetén a tanút meg is védi a rendőrség.

Sajtóhírek szerint a kameruni férfi amatőr labdarúgó Magyarországon, a Transfermarkt szerint a budapesti Internationale CDF középpályása. Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben 8 meccsen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában.

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

error: Content is protected !!