ELKÉPESZTŐ DOBÁS JÖHET A HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PROGRAMBAN: MUTATJUK >>

ELKÉPESZTŐ DOBÁS JÖHET A HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PROGRAMBAN: MUTATJUK >>

A közép-magyarországi régióban hétfőn délelőtt mintegy 15 ezer kérelem érkezett az Otthon Melege Program háztartási nagygépek cseréjére kiírt felhívásra, a pályázatot 12 órától határozatlan időre felfüggesztik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.A program keretében a háztartási nagygépek – hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek – energiamegtakarítást eredményező cseréjére az ország minden részéből összesen több mint 63 ezren pályáztak.A családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén.A 2014 szeptemberében indult Otthon Melege Program már több mint 130 ezer háztartás energiahatékonyságát javította – tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A villámgyorsan felfüggesztések azt mutatják, hogy iszonyú mennyiségű ember szeretne pénzt kapni hűtőcserére, mosógép cserére, mosó-és szárítógépre! A keretek minden régióban villámgyorsan elfogytak, és sajnos ilyenkor még jó néhány olyan pályázat érkezik be, amire valójában már nincs keret, de a technika miatt ezeket a pályázatokat a rendszer még elfogadja!

Tavaly óriási dobással állt elő a kormány, mindenki megkapta a több tízezer forintos támogatást aki érvényes pályázatot adott be! Hatalmas pénzt tettek be még a rendszerbe, így jutott mindenkinek! Nos idén is van erre esély, méghozzá nem is kicsit, ugyanis már egy egy fél mondattal utaltak is erre, de hivatalosan még nem jelentették be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!