ELKÉPESZTŐ DOBÁS JÖHET A HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PROGRAMBAN: MUTATJUK >>

ELKÉPESZTŐ DOBÁS JÖHET A HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PROGRAMBAN: MUTATJUK >>

A közép-magyarországi régióban hétfőn délelőtt mintegy 15 ezer kérelem érkezett az Otthon Melege Program háztartási nagygépek cseréjére kiírt felhívásra, a pályázatot 12 órától határozatlan időre felfüggesztik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.A program keretében a háztartási nagygépek – hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek – energiamegtakarítást eredményező cseréjére az ország minden részéből összesen több mint 63 ezren pályáztak.A családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén.A 2014 szeptemberében indult Otthon Melege Program már több mint 130 ezer háztartás energiahatékonyságát javította – tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A villámgyorsan felfüggesztések azt mutatják, hogy iszonyú mennyiségű ember szeretne pénzt kapni hűtőcserére, mosógép cserére, mosó-és szárítógépre! A keretek minden régióban villámgyorsan elfogytak, és sajnos ilyenkor még jó néhány olyan pályázat érkezik be, amire valójában már nincs keret, de a technika miatt ezeket a pályázatokat a rendszer még elfogadja!

Tavaly óriási dobással állt elő a kormány, mindenki megkapta a több tízezer forintos támogatást aki érvényes pályázatot adott be! Hatalmas pénzt tettek be még a rendszerbe, így jutott mindenkinek! Nos idén is van erre esély, méghozzá nem is kicsit, ugyanis már egy egy fél mondattal utaltak is erre, de hivatalosan még nem jelentették be!

error: Content is protected !!