EON, DÉDÁSZ, DÉMÁSZ, ELMŰ ÜGYFELEK FIGYELEM! KÖZLEMÉNY ÉRKEZETT! – ÖNNEK IS FONTOS LEHET!

EON, DÉDÁSZ, DÉMÁSZ, ELMŰ ÜGYFELEK FIGYELEM! KÖZLEMÉNY ÉRKEZETT! – ÖNNEK IS FONTOS LEHET!

Áramkimaradások is lehetnek
A Katasztrófavédelem szerint az ónos eső miatt helyenként előfordulhatnak áramkimaradások is, ezért folyamatos kapcsolatot tartanak fenn a közműszolgáltatókkal, hogy ha szükséges, azonnal intézkedhessenek a kieső szolgáltatások helyreállításáért. (MTI)

ELMŰ HIBABEJELENTÉS :

Telefonos hibabejelentéshez hívja a +36 28 520 873 számot

ÉMÁSZ HIBABEJELENTÉS : 06 46 535 535 06 40 424 344
06 20/30/70 978 5611

EON HIVATALOS INFORMÁCIÓK >>

Mi a teendő…

…ha előre nem tervezett üzemszünetet tapasztal?
Jelentse be, ha előre nem tervezett üzemszünetet tapasztal, mert előfordulhat, hogy olyan üzemzavarról van szó, amiről nincs még információnk.
Bejelentését megteheti telefonon, az alábbi, ingyenesen hívható számokon:
Áramszolgáltatási üzemszünet:
Dél-dunántúl 80/20-50-20
Észak-dunántúl 80/533-533
Tiszántúl 80/210-310

Nagy kiterjedésű üzemzavar esetén előfordulhat, hogy a sok beérkező hívás miatt foglaltat jelez a hibabejelentő vonala, ez estben kérjük a türelmét.
Amennyiben nem éri el hibabejelentőnket, a hibát elektronikusan is bejelentheti a lap jobboldalán lévő ablakban a megfelelő linkre kattintva.
Az üzemszünet bejelentésekor kollégáink a hiba minél pontosabb beazonosítása érdekében kérdéseket tehetnek fel Önnek. Például megkérdezhetik, hogy csak az Ön lakásában jelentkezik-e az üzemszünet, vagy a szomszédai is érintettek. Mikor kezdődött az üzemszünet, tudja-e esetleg, hogy mi okozta? Hall-e, vagy hallott-e valami furcsa hangot, amikor megszűnt az áramszolgáltatás? Ellenőrizte-e a kismegszakítókat a villanyórájánál? Érez-e gázszagot a mérőnél, vagy a nyomásszabályozónál? Ellenőrizte-e a nyomásszabályozót? stb. Kérjük, minél pontosabban válaszoljon a kérdésekre, mert ezzel is elősegíti a hiba pontos behatárolását, és mielőbbi elhárítását.
Néhány tanács üzemszünet esetére:
Ne használja a gáztűzhelyt otthona fűtésére, mert a szén-monoxid szintje veszélyes mértékben megemelkedhet!Ne hagyjon semmit a villanytűzhelyen! Amikor helyreáll az áramszolgáltatás, a bekapcsolva felejtett főzőlap tüzet okozhat.Ne hagyjon égő gyertyát felügyelet nélkül!Ha generátort használ, az elektromos berendezéseket közvetlenül a házon kívül elhelyezett áramfejlesztőhöz csatlakoztassa!Ne közelítse meg a leszakadt vezetékeket, minden leszakadt elektromos vezetéket tekintsen veszélyforrásnak!Az érzékeny elektromos berendezések csatlakozó vezetékeit húzza ki az aljzatból!Tartsa csukva a hűtő és a fagyasztó ajtaját! Egy bezárt ajtajú, teljesen teli mélyhűtő közel 48 órán át tartja a kellő hőmérsékletet.Állítson össze „viharcsomagot” (elemlámpa tartalék elemekkel, elsősegély csomag, palackozott víz) és tárolja olyan helyen, hogy kéznél legyen áramkimaradás esetén!Gázszivárgás gyanúja esetén ne használjon nyílt lángot vagy elektromos berendezéseket, mert az esetleges szikra gázrobbanáshoz vezethet!Ellenőrizze, hogy el van-e zárva a készülékeinél a gáz, nehogy gond legyen, amikor helyreáll a gázszolgáltatás.Ha a szolgáltatás helyreállítása után valamely elektromos vagy gázkészüléke nem működik megfelelően, kérje szakember segítségét.

 

Forrás: www.eon-hungaria.com

 

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!