Gyorskölcsön, személyi hitel : Gyedre, Gyesre, Ápolásira!!!

Gyorskölcsön, személyi hitel : Gyedre, Gyesre, Ápolásira!!!

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Mit tehetek, ha gyeden vagyok és hitelre van szükségem?

Jóllehet a gyed önálló jövedelemként nem fogadható el, de kiegészítő jövedelemként igen. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Önnek van önállóan elfogadható jövedelemmel rendelkező házastársa vagy élettársa, akkor ő lehet a hitelügyletben az adós, Ön pedig adóstársként szerepelve hozzájuthat a szükséges összeghez. Ez esetben a hitelbírálat során másodlagos jövedelemként a gyed is figyelembe vehető, vagyis növeli a fizetőképességet.

Milyen dokumentumok szükségesek a hitelhez, ha gyeden vagyok?

Míg az adósnak hivatalos munkáltatói igazolást, munkabért tartalmazó bankszámla kivonatot vagy NAV jövedelemigazolást kell benyújtania, addig a gyeden lévő adóstárs jövedelmét gyed szelvénnyel, vagy – bankszámlára utalt gyed esetén – az utolsó 3 havi bankszámla kivonattal igazolhatja.

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Elfogadható a gyed kiegészítő jövedelemként bármilyen típusú hitel felvételénél?

Másodlagos, vagyis kiegészítő jövedelemként a gyed jelzálog alapú szabad felhasználású hitelnél, adósságrendező hitelnél és lakáshitelnél, valamint fedezet nélküli személyi kölcsönnél egyaránt elfogadható.

Gyed után mennyi munkaviszony szükséges a hitelfelvételhez?

Ha Önnek a gyed alatt is megvolt a munkaviszonya, akkor a gyedről való visszatérés után akár azonnal is igényelhet hitelt, ha ez a munkaviszony legalább 6 hónapja fennállt. Piaci kamatozású jelzáloghitel igényléséhez a 3 hónapos munkaviszony is elegendő.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!