Iskolakezdési Erzsébet utalvány 2017: Hamarosan osszák az utalványokat >>>

Iskolakezdési Erzsébet utalvány 2017: Hamarosan osszák az utalványokat >>>

Családosként mindenképpen érdemes kihasználni azokat a lehetőségeket, melyeket a törvény adta keretek lehetővé tesznek, hiszen tény, hogy az általános-, és középiskolai költségek is igen magasak lehetnek. A tankönyvek, a plusz órák, a szükséges eszközök mind-mind pénzbe kerülnek, és az árakat figyelve sajnos egyre többe.

Hogyan kaphatjuk meg: Vagy Cafeteria elemkét, vagy pedig juttatásként a hivatalból akik szociális ellásként családsegítő támogatást kapnak, nekik jár iskola előtt!

Bár tény, hogy a többgyermekes családok támogatás terén is jobban járnak, de ez még korántsem jelenti azt, hogy a megélhetés azon a szinten lenne biztosított, ami ideális a család számára. A bérszínvonalat tekintve is komoly problémák adódhatnak, ha például az egyik szülő ideiglenesen munka nélkül marad. Különösen érvényes ez azokra, akik alacsony szakképzettséggel rendelkeznek, vagy hazánk munkavállalás szempontjából előnytelen régióiban élnek.

Az iskolakezdési támogatás, mint választható cafeteria elem nagy segítséget képes nyújtani az olyan helyzetben levő családoknak, akiknek egyébként problémát okozna a tankönyvek, vagy az alapvető tanszerek beszerzése. Munkaadójánál tájékozódhat a lehetőség részleteiről, de akár online is megismerheti a témát érintő aktualitásokat, hogy azokat előnyére fordítva a lehető legjobban ki tudja használni.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.
  • A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Iskolai-zsebén keresztül használható fel.
  • 2017 január 1-től egyes meghatározott juttatásként (adó mértéke a nettó juttatás 43,66%-a)  gyermek/ szülő biztosítható.
  • Felhasználható a tanév kezdést megelöző 60. naptól a kibocsájtás év december 31-ig.
  • Az Iskolai-zseb névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.

További információk : Támogatás iskolakezdés előtt

Be the first to comment on "Iskolakezdési Erzsébet utalvány 2017: Hamarosan osszák az utalványokat >>>"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*