Jelentős változásokat hozhat ma este a telihold!

Jelentős változásokat hozhat ma este a telihold!

Jelentős változásokat hozhat ma este a telihold!

A Nap már a Skorpió jegyében jár és mellette a Merkúr és a Mars is, így nem csoda, ha sokan úgy érezhetjük, hogy pihennénk. Nem feltétlenül fizikai fáradtság ez, inkább annak az igénye, hogy belül tudjunk maradni saját magunkkal. Elcsendesítő, gondolkodtató olyan idők ezek, amikor mély és gyökeres átalakulásokon mehetünk keresztül.
Ezt ne edd meg! >>

Szemben a Bika jegyében a Jupiter és az Uránusz, teliholdkor pedig a Hold is jár, felerősítve a biztonság, működőképesség területeit. Amin most belül képesek vagyunk változtatni, vagyis belső transzformációink az anyagban is megjelenhetnek, és a Nap-Szaturnusz kapcsolódása okán tartósan is megmaradhat az életünkben. Épp ezért fontos az, hogy ne megalkuvásból válasszunk dolgokat, ne játszmában alá-, fölérendeltségi viszony szerint döntsünk, hanem csakis tiszta szívünk vágyát kövessük.

Most kezdd el teremteni az életed!
A Nap, a Merkúr és a Mars is átvonul majd szemben a Jupiterrel és az Uránusszal, ez pedig azért nagyon érdekes, mert betekintést nyerhetsz, sugallatot, megérzést, bevillanást láthatsz abból, amit ha teremtesz, elérhetsz. Mindez akkor fog megvalósulni, amikor a Jupiter és az Uránusz együtt áll majd 2024-ben. Nagyon érdemes most teremtő üzemmódba állni és persze azt teremteni, amit jövőként szeretnénk magunknak. Éppen ezért MOST kezdd el teremteni az életed egy mély, belső indíttatásból, önként kezdd el cselekvően leválasztani magadról azokat a dolgokat, személyeket, helyzeteket, tulajdonságaidat, árnyék részeidet, melyek nem illenek az általad elképzelt jövőképbe. Ezerszeresen megtérül majd neked, ha elébe mész a dolgoknak. Ezek a folyamatok már évek óta zajlanak, most ismét talán könnyedebben teheted meg. Illetve a Mars jelenléte segít, erőt ad arra, hogy kitörj a korlátaid közül. Egy a fontos, hogy cselekedj és bátran húzz határokat.